2777
2789
عنوان

عروسی خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما احتمالا مادر نیستی مبگم نوزادم زود بدنیا اومده ۱۸ روز دستگاه بوده  واقعا چیزی نیست ک بگم ...

با توجه به اون جمله ای که گفتی خواهرشوهرام فلانن ، گفتم شاید دوست نداری بری

وگرنه که کاملا واضحه

اگه دوست داری بری ، بچه تو دو ساعت بذار پیش مامان تون و برو

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ربط بچه به خواهر شوهر حراف چیه؟ بهانه میاری! بگو نمیخوام برم دیگه 😐

ربطش اینه ک بچم نارس بدنیا اومده ۱۸ روز بستدی بوده

حراف بودنشون اینه ک میگن اها ببین از حسودیش نیومد😑

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
اینجا کسی و ندارم گلی 

به شوهرت بگو ی ساعت بیاد خونه بچه رو نگهداره تو بری و برگردی

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰
ربطش اینه ک بچم نارس بدنیا اومده ۱۸ روز بستدی بوده حراف بودنشون اینه ک میگن اها ببین از حسودیش نیوم ...

خودت هرجور صلاح میدونی 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
راستش بچمو نمیبردم خودمم ماسک میزدم چون الان دوباره کرونا پرشده از قبلم باهمسرم هماهنگ میکردم که به ...

اتفاقا ب خانواده همسرم گفتم ک نمیام 

اما هرجی فکر میکنم میبینم زشته واقعا از یطرفم از خانوادم دکرم این شهر کسی و ندارم 

من تو این شهر غریبم بجز خانواده شوهر کسی و ندارم 

خب برو شوهرت تو ماشین بمونه بچه رو یه ساعت نگه داره اگه اذیت کرد خودش صدات میکنه و می‌رسونه خونتون.

من پسرم چند ماهه بود بردم عروسی از صدای بلند میترسید گریه میکرد چون خونه ما بی صدا و  آروم بود زیاد نموندم.

خب برو شوهرت تو ماشین بمونه بچه رو یه ساعت نگه داره اگه اذیت کرد خودش صدات میکنه و می‌رسونه خونتون. ...

شوهرم میگ ریسک نکن نیا 

چون بچمون نارس بدنیا اومده 

و هنوز وزنش کمه