2777
2789
عنوان

عروسی خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 62 پست
اتفاقا ب خانواده همسرم گفتم ک نمیام  اما هرجی فکر میکنم میبینم زشته واقعا از یطرفم از خانوادم ...

میتونی وقتی عروس داماد هستن ۱۰دقیقه یه ربع بری تبریک بگی کادوتونو بدی بامهمونا سلام واحوالپرسی کنی 

اینجوری هم احترام گذاشتی هم خیالت راحته

۲ساعت فقط راهه😑

ببین دل خودت چی میگه 

اگه برا بچه ضرر داره نرو

حراف بودن نبودنشون هیج اهمیتی نداشته باشه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نرو بخدا من عروسی دختر داییم رفتم کرونا گرفت پسرم تشنج کرد دوساله  دارم عذاب میکشم مخصوصا که بچت کوچیکه بخدا فقط عذاب واسه پدرومادر بچس فردا خواهر شوهرت نمیگه بیام کمکت سر کوفت میزنه .بجاش براش کادو خوب بفرست شوهرت بره اصلا بچت رو تو شلوغی نبر

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است
با توجه به اون جمله ای که گفتی خواهرشوهرام فلانن ، گفتم شاید دوست نداری بری وگرنه که کاملا واضحه ا ...

منظورم از حداف اینه ک ندم میگن حسودی کرد نیومد 

واقعا درکی ازین قضیه ندارن

مامانم دوره

و واقعا شرایط اومدن نداره

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
شوهرم میگ ریسک نکن نیا  چون بچمون نارس بدنیا اومده  و هنوز وزنش کمه

پس به حرفش گوش بده خدایی نکرده مریض نشین چون بچه هم نارس بوده و ممکنه بدنش ضعیفتر باشه...فقط بگو به خواهرانش بگه من نذاشتم بیاد بخاطر بچمون.

عروسی یه شبه.سلامتی دخترت مهمتره.

پس به حرفش گوش بده خدایی نکرده مریض نشین چون بچه هم نارس بوده و ممکنه بدنش ضعیفتر باشه...فقط بگو به ...

اینم خوبه بگو شوهرت همه چیو گردن بگیره و بگه من نزاشتم بیاد

مگه مامانش پرستاره؟مادرشوهرش باشه همچین لطفی میکنه.مامان خودتون کوچیک نکنید کسی نمیگه دستش دردنکنه

مامانم نمیاد  میگ دوسدارم ۱۳ بدر خونه خودم باشم

پس به حرفش گوش بده خدایی نکرده مریض نشین چون بچه هم نارس بوده و ممکنه بدنش ضعیفتر باشه...فقط بگو به ...

اب شوهرم گفتم خواهرات پس چی 

گف مهم سلامتی بچمه 

اونا عروسی میگیرن میرن طر خونه زندگیشون 

بچه چیزی بشه خدایی نکرده گرفتارمیشی