2777
2789
عنوان

خانوما کمککک

144 بازدید | 27 پست

تو تاپیک قبلی گفتم دخترم 12 سالشه... دیشب سفید اب زد و امروز هم الورا... الانم تو سن بلوغههه... این جوش ها را بعد زدن سفید اب و الورا زد ببینین ترو خدا چکارکنم؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی یاد خودم میفتم جوش پدرمو درآورده چرا سفید آب زدی صورتش من که هر دفعه زدم پر جوش شدم عیب نداره برو داروخونه پماد آنتی آکنه بخر خشکشون کنه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
نمرده که اینجوری میگی چیکار کنیم ، هیچکار نکنین دست نزنین ، چون سفید اب زده میتونین روغن نارگیل بزنه ...

اخه از بس نشسته گریه میکنه.... خیلی بد شده کم رنگه تازه تو عکس

آخی یاد خودم میفتم جوش پدرمو درآورده چرا سفید آب زدی صورتش من که هر دفعه زدم پر جوش شدم عیب نداره بر ...

از دست این جوش...میره سر اینه و گریه میکنه میگه من انقدر زشت شدم کسی نمیخواد منو ببینه

عزیز تغذیه اش باید  اصلاح بشه 

غذاهم کمتر بخوره 

تحرکم بفرست سالن مداوم. 

قند شکر حذف 

غذاها سودا زا حذف

روغن کارخونه ای و فروشگاهی اصلا نخوره

از بد خوری و نداشتن تحرک 

دختر من ماه رمضون که روزه میگیره صورتش که پر جوشه میشه آینه. صاف و خوب

جوونا از بد بخور شدن

دیگه سفیداب نزنه پوستشو خشک کرده ی روغن یا کرم چرب بزنه یکی دو روز ازین ببعدم ی روز در میون با صابون ...

پوستش چرب بود...الان خشک خشک شدع... به خاطر همونه؟ 

از دست این جوش...میره سر اینه و گریه میکنه میگه من انقدر زشت شدم کسی نمیخواد منو ببینه

منو کسی نبرد دکتر پوست خیلی زجر کشیدم بخاطر جوش حتما ببر دکتر پوست اگه خیلی حساسه رو پوستش

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران