باسلام خدمت تمام دوستانیکه امشب درتاپیک این دوست داغدارمون شرکت کردن وصمیمانه باایشون همدردی کردن.تشکروسپاس ازهمه احساسات پاکتون.متاسفانه شرایطی پیش اومدکه من مجبورشدم دراینباره تاپیک جدیدی بزنم...نمیدونم چندنفرازعزیزان امشب برای باراول درباره سوگل جان کامنت گذاشتن اما لازمه اول این رویادآوری کنم که خیلی ازماها مدتی هست که درجریان مشکل این عزیزهستیم وتمام تلاشمون روبرای بهترشدن حالش کردیم تاجاییکه خودمن بایکی ازمشاورین عزیز درباره اش حرف زدم ومشورت گرفتم.صحبتهای الان من نتیجه همین مشورته که خدمتتون میگم.به هرحال سوگل عزیزهم مثل خیلیهای دیگه عزیزی روازدست داده وخواه ناخواه ناگزیره دیریازودبااین غم کناربیاد.تابحال به چندین عنوان مختلف این مسئله رو مطرح کرده وبسیاری ازعزیزان صمیمانه باهاش همدردی کردن وخیلی ازمابخاطر غمش اشک هم ریختیم که البته خیلی قابل احترامه.اماادامه دادن شرکت دراین تاپیکهاازیک جایی دیگه به نفع ایشون نیست.نمیدونم بااین مفهوم عشق سختگیرانه چقدر آشناهستید.مثلابچه ای که به سختی زمین میخوره تاجایی نیازه که بامحبت بهش کمک بشه تابتونه اززمین بلندبشه.حالا اگراین بچه همچنان روی زمین بشینه وگریه کنه ونخوادبلندبشه به نظرشماادامه همدردی کاردرستیه؟اینجاست که میگن لازمه بهش عشق سختگیرانه بدی!یعنی بهش یادبدی دیگه گریه کافیه وخودت بایدبلندبشی وقرارنیست این توجه کردنهاتاابدادامه داشته باشه.قطعادرک میکنیدکه این کارنه سنگدلی بلکه راهیه که باعث میشه اون بچه به جای ادامه دادن ضعفش وجلب ترحم دیگران قوی بشه وبرخاستن رویادبگیره...همین حالت درباره سوگل عزیز صادقه.اگرهمدردیهای ماهمچنان ادامه داشته باشه کم کم باعث مهرطلبی وترحم طلبی ایشون میشه.ازتون میخوام ازاین ببعد به جای روشهای قبل یاکمتردرتاپیکهای اینچنینی شرکت کنیم یاکمی جدی تر برخورد کنیم وبه جای یادآوری غمهای خودمون ایشون رو به سمت امیدهدایت کنیم تاشاید بهش کمک کنیم زودتر ازاین مرحله ناباوری وبهت خارج بشه وباواقعیت کناربیاد هرچندکه شخصامعتقدم دیگه ازماکاری برنمیادوبه یک روانشناس خبره نیازهست..تاپیک امشب واقعا باعث نگرانی من شد.سوگل به جای بهترشدن داره به سمت توهم وخیال کشیده میشه....
کاربری نهممه پس دهنتو ببند زر زر اضافع هم نکن جانم👀حالا من حال ندارم بر*ینم بهتون ت جوگیر نشو ک😐😂بودن با من جز لیاقت اعصاب هم میخواد✌🏻نصف مشکلاتم واسه زبون درازیمه و نصف دیگشم واسه اخلاق گوهمه🥲حاجی اگه ازمن بدت میا برو ته صف وایسا تا ب کتفم بگیرمت😔😂 بالآخره همه آدما ک خوش سلیقه نیستن🤪منم اون آذر ماهی کرمو😁🌸ب کسی خوبی نیومده هر چی سگ اخلاق تر مورد علاقه تر😂🤝🏻نرو پشت سرم بگو خرابه بگو ر*بده بهم حالم خرابه😔😂و همانا خدا من را برای ر*یدن ب خیلیا آفرید😎😂✌🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون براش ناراحت شدم و واقعا بغضم گرفت، فکر کردم اومدی بگی سرکاریِ😅🤭🤦🏻♀️
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚 لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
منم تقریبا در همه تاپیک هاش شرکت می کردم و چقدر باهاشون صحبت کردم ولی فایده ای نداشت به نظرم حتما باید بره مشاوره! اما خودش دلش نمی خواد که حالش خوب بشه فقط می خواد ذره ذره خودش نابود کنه! 😔😔😔