2777
2789
عنوان

عزیزانی که درتاپیک سوگل بدبخت شرکت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 28 پست

عزیزم ایشون زمان نیاز داره تافراموش که نه کمی خودشو جمع وجورکنه مطمین باش بااین همدردی آرومترمیشه شاید بقول خودشون دور ووریا به زندگی عادی برگشتن وعزاداری ایشون طولانیتره واز طرف خانواده آروم نمیشه ایشون دنبال آروم شدن هستن اجازه بدین زمان آرامش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا،تاپیکهاش مشخصه چه حال و روزی داره،خدا کمکش کنه

و چقد شما بزرگوارین که بفکر هم جنس خودتونید،دمتون گرم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ایقد بدم میاد کاربرهایی که میان وسط مزه پرونی میکنن

همه کم سن و سال و بچه هستن،دوست ندارم باهاشون هم صحبت هم بشم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

چقد ادم خوبی هستی که انقد وقت گذاشتی من زیاد سایت نمیام امشبم اولین بار بود تاپیکش رو میدیدم چون ...

ممنون عزیزم.منهم مدتیه که واقعا نگرانشم وخیلی سعی کردم کمکش کنم ولی گاهی آدمی که درحال غرق شدنه فرق بین کمک ودست پازدن بیهوده رو درک نمیکنه.ایشون واقعا به کمک حرفه ای نیازداره.

دقیقا،تاپیکهاش مشخصه چه حال و روزی داره،خدا کمکش کنه و چقد شما بزرگوارین که بفکر هم جنس خودتونید،دم ...

نطرلطفته.امیدوارم به جای دلخوری قصدم رو برای کمک درست درک کنه.

ایقد بدم میاد کاربرهایی که میان وسط مزه پرونی میکنن همه کم سن و سال و بچه هستن،دوست ندارم باهاشون ه ...

درک میکنم گلم!معمولا سعی میکنم اصلا ریپلای نکنم.انشالله قدم فرشته کوچولوت براتون خوش یمن باشه💖💖💖

خیلی براش غصه میخورم خدا ب دلش ارامش بده  حق داره واقعا نمیدونم چی بگم..

حتما همینطوره عزیزم همه مانگرانشیم اماوضعیت ایشون ازهمدردی گذشته واقعا نیازبه کمک جدی داره.

چقد ادم خوبی هستی که انقد وقت گذاشتی من زیاد سایت نمیام امشبم اولین بار بود تاپیکش رو میدیدم چون ...

وای نه هرگز!فرشته بهشتی عزیزم من انقدر از تاوان تهمت نابجا میترسم که حتی اگرمطمئن باشم بخاطر اون یکدرصد احتمال خطا هیچوقت نمیگم کسی دروغ گفته یابه قول شماسرکاری بوده☺توی همین سایت هم خیلی وقتهادیدم امافقط سکوت میکنم.😚😙

وای نه هرگز!فرشته بهشتی عزیزم من انقدر از تاوان تهمت نابجا میترسم که حتی اگرمطمئن باشم بخاطر اون یکد ...

از خوبیِ شماست🤗🌸💕

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘