باسلام خدمت تمام دوستانیکه امشب درتاپیک این دوست داغدارمون شرکت کردن وصمیمانه باایشون همدردی کردن.تشکروسپاس ازهمه احساسات پاکتون.متاسفانه شرایطی پیش اومدکه من مجبورشدم دراینباره تاپیک جدیدی بزنم...نمیدونم چندنفرازعزیزان امشب برای باراول درباره سوگل جان کامنت گذاشتن اما لازمه اول این رویادآوری کنم که خیلی ازماها مدتی هست که درجریان مشکل این عزیزهستیم وتمام تلاشمون روبرای بهترشدن حالش کردیم تاجاییکه خودمن بایکی ازمشاورین عزیز درباره اش حرف زدم ومشورت گرفتم.صحبتهای الان من نتیجه همین مشورته که خدمتتون میگم.به هرحال سوگل عزیزهم مثل خیلیهای دیگه عزیزی روازدست داده وخواه ناخواه ناگزیره دیریازودبااین غم کناربیاد.تابحال به چندین عنوان مختلف این مسئله رو مطرح کرده وبسیاری ازعزیزان صمیمانه باهاش همدردی کردن وخیلی ازمابخاطر غمش اشک هم ریختیم که البته خیلی قابل احترامه.اماادامه دادن شرکت دراین تاپیکهاازیک جایی دیگه به نفع ایشون نیست.نمیدونم بااین مفهوم عشق سختگیرانه چقدر آشناهستید.مثلابچه ای که به سختی زمین میخوره تاجایی نیازه که بامحبت بهش کمک بشه تابتونه اززمین بلندبشه.حالا اگراین بچه همچنان روی زمین بشینه وگریه کنه ونخوادبلندبشه به نظرشماادامه همدردی کاردرستیه؟اینجاست که میگن لازمه بهش عشق سختگیرانه بدی!یعنی بهش یادبدی دیگه گریه کافیه وخودت بایدبلندبشی وقرارنیست این توجه کردنهاتاابدادامه داشته باشه.قطعادرک میکنیدکه این کارنه سنگدلی بلکه راهیه که باعث میشه اون بچه به جای ادامه دادن ضعفش وجلب ترحم دیگران قوی بشه وبرخاستن رویادبگیره...همین حالت درباره سوگل عزیز صادقه.اگرهمدردیهای ماهمچنان ادامه داشته باشه کم کم باعث مهرطلبی وترحم طلبی ایشون میشه.ازتون میخوام ازاین ببعد به جای روشهای قبل یاکمتردرتاپیکهای اینچنینی شرکت کنیم یاکمی جدی تر برخورد کنیم وبه جای یادآوری غمهای خودمون ایشون رو به سمت امیدهدایت کنیم تاشاید بهش کمک کنیم زودتر ازاین مرحله ناباوری وبهت خارج بشه وباواقعیت کناربیاد هرچندکه شخصامعتقدم دیگه ازماکاری برنمیادوبه یک روانشناس خبره نیازهست..تاپیک امشب واقعا باعث نگرانی من شد.سوگل به جای بهترشدن داره به سمت توهم وخیال کشیده میشه....
عزیزم ایشون زمان نیاز داره تافراموش که نه کمی خودشو جمع وجورکنه مطمین باش بااین همدردی آرومترمیشه شاید بقول خودشون دور ووریا به زندگی عادی برگشتن وعزاداری ایشون طولانیتره واز طرف خانواده آروم نمیشه ایشون دنبال آروم شدن هستن اجازه بدین زمان آرامش کنه
چقد ادم خوبی هستی که انقد وقت گذاشتی من زیاد سایت نمیام امشبم اولین بار بود تاپیکش رو میدیدم چون ...
ممنون عزیزم.منهم مدتیه که واقعا نگرانشم وخیلی سعی کردم کمکش کنم ولی گاهی آدمی که درحال غرق شدنه فرق بین کمک ودست پازدن بیهوده رو درک نمیکنه.ایشون واقعا به کمک حرفه ای نیازداره.
چقد ادم خوبی هستی که انقد وقت گذاشتی من زیاد سایت نمیام امشبم اولین بار بود تاپیکش رو میدیدم چون ...
وای نه هرگز!فرشته بهشتی عزیزم من انقدر از تاوان تهمت نابجا میترسم که حتی اگرمطمئن باشم بخاطر اون یکدرصد احتمال خطا هیچوقت نمیگم کسی دروغ گفته یابه قول شماسرکاری بوده☺توی همین سایت هم خیلی وقتهادیدم امافقط سکوت میکنم.😚😙
وای نه هرگز!فرشته بهشتی عزیزم من انقدر از تاوان تهمت نابجا میترسم که حتی اگرمطمئن باشم بخاطر اون یکد ...
از خوبیِ شماست🤗🌸💕
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘