2777
2789
عنوان

ب نظرتون بهترین کسب و کار خونگی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 67 پست
ممنونم عزیزم❤️❤️اتفاقا خودمم تو فکرشم برم ارایشگاه کاراموزی یا اموزشگاه های فنی یادبگیرم ولی از ی طر ...

به نظرم آرایشگری ولی اگه بخوای کامل یاد بگیری خیلی باید هزینه کنی به نظرم یکی دوتا حرفه رو یاد بگیر ک خیلی درآمد داشته باشه مث اینایی ک گفتم کار بیرون زیاد خوب نیس یکی بالا سرته هی گیر میده چیکار کن چیکار نکن

یا اگرم میتونی کسب و کار خونگی راه بندازی ک چ بهتر دیگه لازمم نیس از خونه بری بیرون

به نظرم آرایشگری ولی اگه بخوای کامل یاد بگیری خیلی باید هزینه کنی به نظرم یکی دوتا حرفه رو یاد بگیر ...

ممنونم عزیزم ان‌شالله خدا بهترينها رو برات رقم بزنه 🌷🌷

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=231886880]ممنونم عزیزم ان‌شالله خدا بهترينها رو برات رقم بزنه 🌷🌷[/QUOTE قربونت برم گلم &nb ...

عزیزی انشالله ❤️

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
ممنونم عزیزم ان‌شالله خدا بهترينها رو برات رقم بزنه 🌷🌷

فقط یه چیز دیگه کارای نمدیتو بذار اینستا و فالوورای زیادی جذب کن کاراتم تمیز و خیلی خوب باشه اگه میتونی جور دیگه ام تبلیغ کن ک بهتر بخرن در کنارشم یه حرفه یاد بگیر

فقط یه چیز دیگه کارای نمدیتو بذار اینستا و فالوورای زیادی جذب کن کاراتم تمیز و خیلی خوب باشه اگه میت ...

اخ دیگ الان نمد از مد افتاده میترسم هزینه تبلیغ کنم ولی بازم نشه

میتونم از این ب بعد مثل دوست باهاتون مشورت کنم؟ اخه متاسفانه کسی رو ندارم ک راهنماییم کنه. سرنمازام دعاتون میکنم انشاالله خدا پشت و پناهتون باشه

چیا درست میکنی با نمد؟ آره گل چرا نشه بهم خصوصی پیام بده مرسی    

فدات شم 🧡عزیز درخواست دادم

واااای عالیه بخدا عزیزم ماشالا    

چشمات قشنگ میبینه 😘😘

عشقمی اینا ک قشنگن چطور میگی کسی نمیخره چقد فالوور داری؟

300 تا😁

خب بیشترش کن تبلیغات کن بخدا میخرن من اگه بلد بودم اینارو قطعا درست میکردم و میفروختم

درست کردنشون کاری نداره میخواین یادتون بدم؟