2777
2789

بخونید آروم شید 

اگه آروم شدید از امام رضا بخواید به داد منم برسه اسمم نرگسه دارم دق میکنم احتیاج به معجزه غیرممکن دارم😓💔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/360790/معجزات-امام-رضا-ص

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم بدیم ولی امام حسین خیلی دوست دارم💔

😂

خیلی حرکت زشتیه میتونی بی سروصدا هم تاپیک ترک کنی 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حرکت زشتیه میتونی بی سروصدا هم تاپیک ترک کنی

باید به اخر نام کاربریش  agh اضافه میکرد 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

داستانهای تخیلی جالبین

من با اینکه دلم خیلی شکسته اعتقاد دارم 

بزار فقط چندتا معجزه کوچیکش برات تعریف کنم 

مامانبزرگم میگه بعد اینکه بچه میاره کلا دیوونه میشه افسردگی بعد زایمان نوع شدیدش میبرن دخیلش میبندن تو حرم امام رضا میگه دیدم نمیدونم ضریح امام رضا باز شد و منو شفا دادن همونجا به حال خودش میاد دور و برشو نگاه می‌کنه میگه ما تو حرم امام رضا چیکار میکنیم اصلا کی اومدیم اینجا؟

یکی دیگه خود مامانم بود میگه وقتی از مشهد اومدیم خونه همون روز که داشتیم ساکمون باز میکردیم تو خونه تو دستشویی دلم شکست گفتم ما به زور میریم حرم اصلا امام رضا ما رو نمی طلبه وگرنه چرا باید هیچ وقت مهمونمون نکنه برای غذای حضرتی همون موقع منم قشنگ یادمه مجبور میشیم دوباره بریم شهرستانمون بعد از اونجا مشهد(شهرستانمون نزدیک مشهده) تو راه چند تا ماشین جلومون رد کردن ولی جلوی ماشین ما رو تو اتوبان نزدیک مشهد گرفتن گفتن بیاید شما دعوتید به غذای حضرتی..... 

خاله منم امام رضا شفا داد بهتر شده حالش اونم خیلیی بد بوده مامانبزرگم میگه 

ببین من با اینکه الان خودم محتاج معجزه ام و دلم شکسته اینهمه معجزه دیدن اطرافیانم خب اینا که قصه و داستان نیست از خودم دربیارم تو اطرافیان خودم دیدم

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم بدیم ولی امام حسین خیلی دوست دارم💔

من با اینکه دلم خیلی شکسته اعتقاد دارم بزار فقط چندتا معجزه کوچیکش برات تعریف کنم مامانبزرگم میگه بع ...

برای اولی که داستان خوبی بود بگو بره دکتر 

بقیشم ربطی نداشت

برای اولی که داستان خوبی بود بگو بره دکتر بقیشم ربطی نداشت

ایشالا تو هم معجزه ببینی ازش♥️

خدانکنه

چراا😂😂😂

منظورم اتفاق خوب برات بیافته اگه الان مشکلی داری حل بشه

علاقه ای ندارم ایشون کمکم کنه

چرا اخه از چی دلت شکسته