کاری یا مهارتی ک نیاز ب سرمایه نداشته باشه یا سرمایه کمی بخواد
ب نظرتون اگر پیج روسری بزنم خوبه؟
یوسف میدانست درها بستهاند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
خب بیشترش کن تبلیغات کن بخدا میخرن من اگه بلد بودم اینارو قطعا درست میکردم و میفروختم
هی خواهر بجز حلقه اسم، جاسوئیچی و مگنت رو یخچالی ام درست کردم ولی هیچی ب هیچی کلا دستم نمک نداره برای هیچ کاری
یوسف میدانست درها بستهاند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمدو از لوازم تحریریا خرازیا میخرید بعد الگو رو میزارید روش میبرید خیلی ظریف میدوزید یکم تمرین میخواد چیزی نداره ولی قبلش بازار فروششو پیدا کنید من ک دیگ قیدشو زدم همه وسایلشم گذاشتم انباری چون هم زحمتش زیاد بود هم اصلا ب چشم نمیومد
من پارسال پایین تر از قیمت همه جا 60 70 تومن گفتم قیمتشو ولی هیشکی نخرید یکی ازم 35 40 تومن میخواست😔😑