2777
2789
عنوان

ب نظرتون بهترین کسب و کار خونگی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 67 پست
چطور میشا ادمین شد؟کاری جز پیام ج دادن تو دایرکتو ج دادن داره؟

دیگه باید تا جایی میتونی مشتری براشون جورکنی 

و احتمالا عکس کاراشون و محصولاتشون رو میدن و باید یه پیج رو مدیریت کنی پست بزاری و جواب دایرکت و...

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

خیلی چیزا 

کارای سبزیجات ( سرخ کردن) 

فروش انلاین با سرمایه کم 

شمع و رزین اگر حرفه ایی بشید مغازه دار ها میخرن ازتون 

شیرینی کیک که حرف نداره یکم اوکی بشین تو کارتون میتونید با کافه و رستورانا قرارداد ببندید 

غذا خونگی که خیلی طرف دار داره میتونید برید با شرکتا کار کنید میتونید برید برید پاساژا کامپیوتر و موبایل بفروشید غذاهاتونو باچشم دیدم بعد از یک بار راضی بودن کلی سفارش میدن بهشون 

فینگر فود الان خیلی طرف دار داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نه تا اون حد ک عشوه بیای و زبون بریزی یکم حرف زن باش فقط و صحبت کن

بجز این مورد سابقه ام میخوان و خیلی سرکوفت میزنن تو کار. شما قبلا شاغل بودید؟ کجاها کارکردید؟ 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
شما شاغلی؟ 

نه عزیزم ولی قبل ازدواجم فروشنده بودم همه همکارا میگفتن بیا مغازه ما کار کن یا یکی رو پیدا کن مث خودت باشه

الانم دنبال کسب و کار خونگیم چون بچه کوچیک دارم و شوهرمم نمیذاره بیرون کار کنم

خیلی چیزا  کارای سبزیجات ( سرخ کردن)  فروش انلاین با سرمایه کم  شمع و رزین اگر حرف ...

اینجور کارا برای شهر های بزرگ خوبه ولی برای شهر های کوچیک به درد نمیخوره

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
خیلی چیزا  کارای سبزیجات ( سرخ کردن)  فروش انلاین با سرمایه کم  شمع و رزین اگر حرف ...

ممنونم ولی من حداقلی هارم ندارم و سرمایمم نهایتا 1 میلیونه

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
نه عزیزم ولی قبل ازدواجم فروشنده بودم همه همکارا میگفتن بیا مغازه ما کار کن یا یکی رو پیدا کن مث خود ...

عزیزم ان‌شالله موفق باشی❤️ منم دوست دارم کسبو کار خونگی رو

فداتشم آره خیلی کارا هس آدم میتونه انجام بده و درآمد خوبیم داشته باشه شما کدوم شهری؟

تهران ب نظر شما اگر پیج بزنم عروسک یا روسری بفروشم خوبه یا برم بیرون کار کنم؟ 

میشه خواهرانه راهنماییم کنید چ حرفه ای یاد بگیرم تا در اون زمینه کارکنم؟ 

فداتشم آره خیلی کارا هس آدم میتونه انجام بده و درآمد خوبیم داشته باشه شما کدوم شهری؟

شما کدوم شهرید؟ چند سال سابقه کار دارید؟ 

تهران ب نظر شما اگر پیج بزنم عروسک یا روسری بفروشم خوبه یا برم بیرون کار کنم؟  میشه خواهرانه ر ...

عزیزم تهران هستی ک کارات خوب فروش میره

عروسک و روسری به نظرم خوب میخرن مخصوصا عروسک روسی من خیلیارو میشناسم ک آنلاین یا تو خونه لباس یا هر چیز دیگه ای میفروشن

اگر علاقه داری میتونی بری کاشت مژه یا ناخن یا اپیلاسیون یاد بگیری درآمدش خیلیییی عالیه مخصوصا تو تهران

من کاشانم یکسال میرفتم کلا دو سه تا مغازه عوض کردم

ممنونم عزیزم❤️❤️اتفاقا خودمم تو فکرشم برم ارایشگاه کاراموزی یا اموزشگاه های فنی یادبگیرم ولی از ی طرف ب عکاسی ام فکر میکنم ب نظر شما کدومش بهتره