2777
2789

میگه پیشش وام دارم

باهم بحثمون شد حالم خرابه 

هرچی گریه میکنم آروم نمییم😭😭😭

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسال قرنطینه بودمااااا ایران شده تگزاس😑

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

😐بزن تو دهنش

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
این مورد بسیار مشکوک است 

قبلا هم دیدم تو جیبش از مغازه این دختره با کارتش ۱میلیون و ۵۰۰کارت کشیده

حالا کار ندارم شک ندارم که موردی باشه

ولی همین که به این دختره خراب حتی یلام هم کنه حالم و بد میکنه

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
قبلا هم دیدم تو جیبش از مغازه این دختره با کارتش ۱میلیون و ۵۰۰کارت کشیده حالا کار ندارم شک ندارم که ...

دختر خراب؟؟😕

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

قبلا هم دیدم تو جیبش از مغازه این دختره با کارتش ۱میلیون و ۵۰۰کارت کشیده حالا کار ندارم شک ندارم که ...

برو بهش بگو لیست وامی که شوهرم پیشت داره رو همین الان نشونم بده بینم چندتا قسط داده یا برو جلو مغازش آبروشوببر