2777
2789
عنوان

شوهرم برا دوست دختر برادرش پول فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 82 پست

اسی بنظرم ساده نگذر

دوس دختر برادر کیلو چند 

هیچی مردی اگه خیری بهش نرسه از پولش نمیگذره اونم تو این دور زمونه اونم مردی که زن داره .. زرنگ باشه شکم تورو سیر میکنه‌.

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بنظرم ساده نگذر دوس دختر برادر کیلو چند  هیچی مردی اگه خیری بهش نرسه از پولش نمیگذره اونم ...

بخدا جونش در میاد ی شارژ برام بخره 

رفتم دادگاه شکایت کردم تا یارانمو جدا کردن😭

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
فکر کنم از این وام خونگی ها هست از اوناست چون اینجا بابه خواهر خودمم وام خونگی داره  ولی نمیدو ...

چرا اخه اون وام خونگیارو باید به مردغریبه  بدن بیخود کرده که شوهره مردمو داره اغفال میکنه به جا گریه کردن یه جوری از این دختره دورش کن .

بخدا جونش در میاد ی شارژ برام بخره  رفتم دادگاه شکایت کردم تا یارانمو جدا کردن😭

بمیرم برات

وضعش چطوره؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
فکر کنم از این وام خونگی ها هست از اوناست چون اینجا بابه خواهر خودمم وام خونگی داره  ولی نمیدو ...

اهان اسی پس برادر همسرتم نرمال نیست دیگه اینجوری که تو گفتی

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
چرا اخه اون وام خونگیارو باید به مردغریبه  بدن بیخود کرده که شوهره مردمو داره اغفال میکنه به جا ...

حالم ازش بهم میخوره فقط دوست دادم برم ی جایی هیچ کس و نبینم 

حتی ارزش نداره باهاش درمورد این موضوع بحث کنم

نمیخوام ناراحتت کنم ولی یه مشکلی این طوری واسه یکی پیش اومد بعد فهمیدیم که صیغه  یارو بوده بعد هر وقت  گندش در میومده اینطوری می‌گفته 

کلا به این جور حرفا اعتماد نکنید بدونین که دوست خودشه 

با برادرش هم الان هماهنگه زنگ بزنی میگه آره دوست منه 

کلا خونواده شوهر تو این مورد پشت پسرشونن از من به شما نصیحت 

قشنگ  از این به بعد تعقیبش کن 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
اهان اسی پس برادر همسرتم نرمال نیست دیگه اینجوری که تو گفتی

اون وضعش خرابه کار به اون ندارم

برادرشوهرمو شوهرم باهم شریکن

اگه ی چیزی هم بگم میگه برادرم گفت براش بریز یا وام برادرم پیشش گرفت

دوسال قرنطینه بودمااااا ایران شده تگزاس😑

قبلنم جم بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نمیخوام ناراحتت کنم ولی یه مشکلی این طوری واسه یکی پیش اومد بعد فهمیدیم که صیغه  یارو بوده بعد ...

شهرمون خیلی کوچیکه

چطور تعقیبش کنم

حالم ازش بهم میخوره فقط دوست دادم برم ی جایی هیچ کس و نبینم  حتی ارزش نداره باهاش درمورد این م ...

یعنی دست دستی میخوای شوهرتو تقدیمش کنی بابا تو باید دختررو عاصی کنی نه اون تورو .فقط مواظب باش .همه زنا برای زندگیه خودشون یه قلقی دارن بلند شو نترس از دعوا زندگیت مهم تره دختر .

وضعش اوکیه ولی اگه خونه زندگیمو ببینی

هعیی 

ببین یه راه حل برات دارم برای خوراک خونت هم خوب خرج میکنه؟

یعنی دست دستی میخوای شوهرتو تقدیمش کنی بابا تو باید دختررو عاصی کنی نه اون تورو .فقط مواظب باش .همه ...

از بس دعوا کردم خسته شدم بچه هامم دیگه خسته شدن 

خانوادمم قبولم نمیکنن 

دعوا کنم بعد چیکار کنم😭