2777
2789

با پارتنرم سال ۹۷ آشنا شدیم  نمیگم قصدمون ازدواج بود که دروغه اما  به مرور همه چی جدی تر شد   علاقه شکل گرفت  بفکر شغل و ادامه تحصیل و خونه و ماشین بود که ازدواج کنیم  من بشخصه آدم رابطه های سرسری نبودم  خودمم نمیدونم  چطور ادامه پیدا کرد  الان همه چیو فراهم کرده  و قراره بیاد خاستگاری  خانوادمم خبر دارن   یکم مضطربم  میدونم عشق همه چی نیست  درسته از صفر شروع کرد سرایطتو جور کرد اما حس میکنم مشاوره بریم خوبه خودشم راضیه اما میگه بعد نامزدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بری بهتره 

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔

توی حرفات انگار بی اعتمادی نسبت بهش 

یعنی هنوز مطمئن نیستی که میخوای ازدواج‌کنی یا نه

البته شاید اشتباه میگم

ولی اخه چرا؟ عشق همینطوری بوجود میاد دیگه

چرا شک داری به عشقتون؟

انشالله خوشبخت بشی

ولی شما که ۳ ساله باهم هستین  شناخت دارین دیگه

مشاوره ام برین عالیه دیگه 

شاید نامزدت میترسه از اینکه مشاوره یچیزی بگه که حساس بشی !..

.

حتما برید، مشاوره ی پیش از ازدواج سلامت روان طرفین رو نشون میده ومیزان  تناسب شون باهم مشخص میشه   بعد هم یک سری مهارت های زندگی رو بهتون آموزش میدن

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
الان برید بهتره  البنه میتونید نشون کنید فعلا ولی عقد نشید بعد جلسات مشاوره رو برین

آره سریع عقد نمیکنیم تو همون دوران باید رفت  قصدم اینه  با مشاوره مشکلی اگه هست حل شه  من عاشقشم قصدم جدایی نیست

آره سریع عقد نمیکنیم تو همون دوران باید رفت  قصدم اینه  با مشاوره مشکلی اگه هست حل شه &nbs ...

اره عزیزم توکل برخدا 

انشالا خوشبخت بشید 💃

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
توی حرفات انگار بی اعتمادی نسبت بهش  یعنی هنوز مطمئن نیستی که میخوای ازدواج‌کنی یا نه البته ش ...

مرسی عزیزم   نه اتفاقا مقاومتی نداره  یکم شرایط جور نمیشه  راحت بریم  مشاوره