2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی باهام بدرفتاری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 8412 بازدید | 214 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک های شما رو یادمه،از اول هم همه بهت گفتن نکن با کار کردن و کلفتی عزیز نمیشی ولی خودت هم مهر طلب ...

اینا شخصیت قربانی دارن به اصطلاح ، هرکارشون کنی درست نمیشن  چون دوست دارن هی ناله کنن و بگن بهمون ظلم شده

منم اسفند کلی کار کردم برای مادر شوهرم بعد هی تیکه مینداختن بعد مادر شوهرم گفت با این تمیز کردنش اینه رو بعد تمیز کردی خواهر شوهران خندیدن بلند شدم اینه رو شکندوم گلدون رو میز بود گلدونم شکوندم اومدم

خو شاید مجبوره چجور انجام نده وقتی تنبیه میشه طفلی!!

وقتی هم انجام بده تنبیه میشه هم انجام نده پس چرا باید انجام بده؟مرگ یه بار شیون یه بار

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

[QUOTE=231667232]طبقه بالای خونه مادر شوهرم زندگی میکنیم شوهرم بیشتر وقتا عسلویه س ولی باشه هم برلش اصلا مهم نیست ...[/QUOTE

خوب عزیزم کم کم محبتت رو کمتر کن 

خدا رو شکر خونت مستقل ببین چه قدر کاربرای اینجا با مادرشوهر تو ی خونن 

ولی خوب شما واحدت مستقل فقط یکم هوش و درایت میخواد که بتونی مدیریت کنی 

چرا اخه مگه من چکار کردم خب

واقعا نمیدونی چیکار کردی؟از روز اول خودت اجازه صادر کردی که بهت مثل یک خدمتکار نگاه بشه نه عروس 

این رفتارا حاصل چندسال اشتباهات شماست 

اگر از روز اول کوتاه نمیومدی 

باج نمیدادی

زیاده روی نمیکردی

هم شوهرت هم خانوادش میفهمیدن ظلم پذیر نیستی اما الان با خیال راحت باهات اینجوری رفتار میکنن

باید خودت به خودت کمک کنی عزیزم 

نه شوهر 

نه خانوادش نه هیچکس دیگه دلسوز تو نیست