2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی باهام بدرفتاری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 214 پست
اینام یه عروس دیگه هم دارن ولی به ایشون احترام میزارن

اومدم بگم داری شرو ور میگی اگرم نمیگی بهتره بری پیش مشاور مامانتم باخودت ببر اصلا نمیتونی بزن فرار کن ازاون خراب شده کاربری مهتابم همدستی چیزیه باهات؟

همگی حتی خواهرشوهرا کتک میزنن انگاااری چ کنه طفلی!!

من بودم یه روزم نمیموندم تو این زندگی...میرفتم سرکار مستقل میشدم طلاق میگرفتم

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله به حرف آسون

خب بمونه کتک بخوره آسونتره زن عصبی بشه...هزاران درد و مرض بگیره سر 50 سالگی...اینجوری آسونتره راستی کتک میخوره بجاش فردا پس فردا که مادرشوهر مرد خواهرشوهرم نبود ایشون از پا افتاده میشه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

به نظرم از شوهرت طلاق. بگیر لیاقت عروس به اون خوبی ندارن حقشونه یه سلیطه گیرشون بیاد بنداز پیرزن خرفت خونه سالمندان خدایی بعضی از مادرشوهرها لیاقت ندارن  هرزه پوچ فقظ کارش دهاتی بازی خاله زنک بازی مثل خود شوهر برینه به اعصاب گند بزنه عیب ایراد بنی اسرائیلی بگیره با زنان دیگه غش غش بخندن دهاتی های پررو لاشی دختر بدبخت نمی خواستید بی شعارها چرا اومدی خواستگاری