2777
2789
عنوان

🤩💜مازندرانی هااااا❤❤🧡🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 86 پست
پولدارن مازنی ها؟ چون اصلا کارگر و ... پیدا نمیشه. حتی طرف شغلش کشاورزیه نمیاد باغچه ویلای مارو رسی ...

کساییه که زمین کشاورزی دارن وبرنج کشت میکنن تقریبامیشه گفت وضعشون خوبه درصورتی ک کشت کردن زمینشون بیشترازاونی باشه ک خودشون مصرف میکنن

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم مثل من هستی یا اماده میخری

منم بسته بندی نمبخرم ازونامرغزنده میفروشن پرمیکنن میگیریم

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

ما بوشهریم 

خیلی مهمون نوازیم و اصلا کم نمیزاریم برای مهمون حالا چ از شهر دیگه باشه چه اقوام و...

ولی متاسفانع بعضی از استان های دیگه خیلی بد پذیرایی میکنن (البته ک ممکنه ی سریاشون هم اینطور نباشن ولی خب من اکثریت رو میگم)

ی غذای خشک خالی میزارن جلوت ک ادم حس میکنه دارن بهش توهین میکنن 

اینجوری نیس ک ما محتاج ی لقمه غذای اونا باشیم ولی اینکه ی بشقاب برنج خالی با ی تیکه ماهی یا مرغ خالی بزارن جلوت بدون هیچ چیزه دیگه ای یکم بی ادبیه بنظرم (این رفتار رو توی چند خانواده از استان های مختلف دیدم)بعد ی رفتار بد دیگه هم ک دارن بعضی ها 

اینع ک مثلا ما پنج نفریم یا حتی کمتر میریم ی شب یا کمتر از نصف روز میمونیم فقط ولی اونها کم کم سه چهار خانواده میان و چهار پنج روز و بیشتر میمونن 

ما بوشهریم  خیلی مهمون نوازیم و اصلا کم نمیزاریم برای مهمون حالا چ از شهر دیگه باشه چه اقوام و ...

اره واقعاجنوبیاهم خیلی خوبن من جنوب رفتم البته اهواز خیلی خوبومهمون نوازبودن غذاشونم عالی بودواقعا

اره واقعاجنوبیاهم خیلی خوبن من جنوب رفتم البته اهواز خیلی خوبومهمون نوازبودن غذاشونم عالی بودواقعا

من تاحالا مازندران نرفتم متاسفانه

اینطور ک تعریف کردین خیلیی بیشتر هم مشتاق شدم ک برم

از ادم های مهمون نواز خوشم میاد(ربطی ب غذا نداره ها) 

چون رفتار گرمشون باعث میشه ادم بیشتر احساس راحتی و صمیمیت کنه

ولی وقتی یکی باهات سرد رفتار میکنه دلت نمیخواد یه ساعتم بمونی پیششون 

شهر ما اینطور نیس اینم بگم نسل جدیدمون مثل مادرامون ۵مدل نمیذاره نهایت ۳نوع

۳نوعم خوبه دیگه

ت این  این دوره زمونه خرج ۳نوع غذاواقعاسخته ت این گرونی

من تاحالا مازندران نرفتم متاسفانه اینطور ک تعریف کردین خیلیی بیشتر هم مشتاق شدم ک برم از ادم های م ...

اره واقعاهرمنظقه یه رفتاری دارن ولی رفتارادماهرکدوم باهم فرق داره ولی ماک خودمون مازندرانی هستیم زودصمیمی میشیم اونطوری که دوروبرمون میبینیم البته تعریف ازخودنباشه مهمون نوازیم مثلایه فامیل ازجنوب داریم میان خونمون۱۵.۲۰روزمیمونن ب هرکس خوبی کنی خوبی میبینی

من فقط قمی ها رو دیدم مهمان نواز اصلا نبودن. (توروخدا برنخوره بهشون) چون واقعا نبودن 🤕🤕🤕

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
اره واقعاهرمنظقه یه رفتاری دارن ولی رفتارادماهرکدوم باهم فرق داره ولی ماک خودمون مازندرانی هستیم زود ...

همش تعریف کردی از خودتونا بعد گفتی تعریف نباشه 😁😁

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
من فقط قمی ها رو دیدم مهمان نواز اصلا نبودن. (توروخدا برنخوره بهشون) چون واقعا نبودن 🤕🤕🤕

پذیراییشون خوب نبودیاتحویل نمیگرفتن

همش تعریف کردی از خودتونا بعد گفتی تعریف نباشه 😁😁

😄😄😄

موضوع تاپیکم مازنی هابوددیگه بحثمونم 

یه جورایی تعریف بایدمیشد🥺😄😄😋😜