2777
2789
عنوان

🤩💜مازندرانی هااااا❤❤🧡🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 86 پست
خدمت از ماست. میدونم مازنی ها مهربون و دست و دل بازن. ویلا داریم عزیزم شما بیاین در خدمت باشیم

فدای تو💙🧡💜

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳نوعم خوبه دیگه ت این  این دوره زمونه خرج ۳نوع غذاواقعاسخته ت این گرونی

اره واقعن من چن روز پیش دادم یکی برام درس کنه مرغو فسنجونو  سالادو دسر دیدم یک ملیونو سیصد فقط وسیله خریده گرونیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
وای ساراجان از کجا خواهر این جمله رو  ..خخخخخخ

😂😂😂

از خودم در وَکردم😂😂😂

کوکب که تو کتاب دبستان بود یادتونه؟

کوزت که هم تکلیفش مشخصه😂😂😂

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
😂😂😂 از خودم در وَکردم😂😂😂 کوکب که تو کتاب دبستان بود یادتونه؟ کوزت که هم تکلیفش مشخصه😂😂😂

😁😁😁😁

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
اینقد شیرینی احیانا مشهدی نیستی همشهری ما عزیزم ...

لطف دارید

نه.شمالی ام فعلا مشهد زندگی میکنم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
مازندرانیاپرچشمون بالاسس

یس یس