2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا یازده درجست😛😛

ما یه شهر نزدیک اهوازیم که کلا خنک تره نسبت به اهواز
بعد الان دیدم ما ۱۸ ایم اهواز ۱۲ چقدر حرصم گرفت خب 😂

عجیبه چطور اهواز ۱۲

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
هفته قبل اومدم اهواز فقط یا خوده خدا نتونستم نفس بکشم وحشتناک آلوده بود مه آلودگی شدیدچطور اونجا دوو ...

صبح ها هوا بوی گند هم میده بخاطر اتیش سوزی هرم اعظیم که خشک شده.

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

شما جنوبید؟

نه من تبریزم. کاربرایی که دارن میگن الان کولر زدیم برا ادم تعجب کنندس. تبریز قبلنا این وقت سال برف میبارید الان نه بارون هست نه اونقدرا سرد

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

ما یه شهر نزدیک اهوازیم که کلا خنک تره نسبت به اهوازبعد الان دیدم ما ۱۸ ایم اهواز ۱۲ چقدر حرصم گرفت ...

بخاطر تاثیر خلیج فارس روی هواست یا اگرم نزدیک ارتفاعات یا اوایلشونید یه پدیده یه اسم وارونگی دما👩‍🔬

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

نه من تبریزم. کاربرایی که دارن میگن الان کولر زدیم برا ادم تعجب کنندس. تبریز قبلنا این وقت سال برف م ...

دقیقا خوزستان یک بارم بارون نیومده بجز اخرای شهریور نم نم زد خیلی کوتاه مدت

دقیقا خوزستان یک بارم بارون نیومده بجز اخرای شهریور نم نم زد خیلی کوتاه مدت

اخه باز اهواز جنوبه ادم توقع سرد شدنشو خیلی نداره تبریز تا چند سال پیش این وقت سال برف میبارید پارسال که کلا نبارید برف

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

ما یه شهر نزدیک اهوازیم که کلا خنک تره نسبت به اهوازبعد الان دیدم ما ۱۸ ایم اهواز ۱۲ چقدر حرصم گرفت ...

اینجا بخاطر خشکی و وارونگی دما انقدر سرد میشه به خصوص دزفول و شوش 

اخه باز اهواز جنوبه ادم توقع سرد شدنشو خیلی نداره تبریز تا چند سال پیش این وقت سال برف میبارید پارسا ...

تازه برای هفته های دیگه بارش های خوبی رو پیشبینی نکردن برای کشور بجز شمال کشور. هرچی گرمایش جهانی بدتر بشه وضعیت ماهم بدتر میشه الان مسکو هنوز برف نیومده توی پیشبینی ها هم قرار نیست که بیاد اما بجاش بیش از حد قبل بارش داره.