2777
2789
عنوان

ماله کشی زنها!

700 بازدید | 67 پست

چرا یک عده از خانم ها روی کارها و صحبت های آقایون ماله میکشن!؟

واقعا متوجه نمیشن این عدم ارزش و اعتماد به نفس در ما زن ها بیشترش از همین جامعه‌ی مرد سالاره؟

گفتم جامعه! یعنی من و شمایی که درش هستیم هم مردسالاری در لابلای شیارهای مغزمون ریشه کرده

در مهمونی ها این طرز تفکر بیشتر خودشو نشون میده، بعد از صرف غذا اگر توجه کرده باشید آقایون میرن کنار(هستن کسانی که فهیم اند در این موضوع) و خانما شروع به جمع کردن میکنن!

یا مثلا بعضی از مردها با کوچیک شمردن کار زن های خونه دار کار خودشونو به قدری بزرگ و جان کاه جلوه میدن که فک فردوسی که سی سال جون کند تا زبانمون زبون بشه میاد پایین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بریم طلاق بگیریم ادم نمیشن به موقعش حسابشون جوری دیگه میرسیم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

چیکار کنن اگه شعور داشت کمک میکرد هربار بعد ناهار وشام دعوا راه بندازن؟ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

حالا بریم طلاق بگیریم ادم نمیشن به موقعش حسابشون جوری دیگه میرسیم

فکر کنم نسل های قبل شما هم همین حرفارو زدن و کار به اینجا کشیده!

وقتی بچه‌ی شما همین رفتارارو ببینه همینارو هم انجام میده و هیچ وقت این تفکرات ابلهانه از بین نمیره

یا خدا😑😑😑 هنوز هستن کسایی که اینکارارو میکنن؟ 

تو خانواده ما 

برا این که اوکی باشه 

خانوما کلا پختن و کشیدن و اینارو انجام میدن

مردا جم کردن و شستن و اینارو انجام میدن

مال الانم نیست 

از وقتی که یادمه همینجوری بوده

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
یا خدا😑😑😑 هنوز هستن کسایی که اینکارارو میکنن؟  تو خانواده ما  برا این که اوکی باشه&nb ...

توی خانواده‌ی منم اصل بر همکاریه

ولی امشب یه فیلم از زندگی های واقعی چندتا خانواده رو دیدم و واقعا حالم بهم خورد

فکر کنم نسل های قبل شما هم همین حرفارو زدن و کار به اینجا کشیده! وقتی بچه‌ی شما همین رفتارارو ببینه ...

من هر روز دعوا دارم سر مسله بنظرت نخاد ادم میشه 

البته من سرکارم 

ولشون کن نسل اینجور مردا منقرض نمیشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات