2777
2789
عنوان

ماله کشی زنها!

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 67 پست
و اون مصرف کننده حاضر هست عوض اون همه کار ناپیدا و منت کشیدن گ بچه داری  بره کار کنه و خرج خونه ...

حس میکنم ۶۰ درصد این بلاهارو خودمون به سر خودمون اوردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیا الان شده پول و درآمد .تو خارج مرد و زن کنار هم کار میکنن تو کار خونه هم کمک.اجاره خونه با مرده ...

چی میگی خانم؟

چطوری میتونی کار یه خانم خانه دار رو اینقدر حقیر بدونی؟

معلومه که باید احترام گذاشته بشه!

واقعا نمیدونم چی باید برات بنویسم😐واسم واقعا عجیبه

پس بهتره از دماغاشون در بیاریم و تا خرخره ببریمشون زیر قرض

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

چی میگی خانم؟ چطوری میتونی کار یه خانم خانه دار رو اینقدر حقیر بدونی؟ معلومه که باید احترام گذاشته ...

تعصب رو کنار بزاری و منطقی فکر کنی نیاز به جواب نیست.من کار خانم خانه دار رو حقیر نکردم گفتم اگه میخای امروزی فکر کنی زن خانواده هم باید درآمد زایی کنه و مرد هم تو کار خونه کمک لطفا هر دو تا رو ببین

همون مادرا فک کردن آسمون ترکیده پسسسسسسسسر دار شدن عالیجناب زاییدن😤😤😤 اصن از تفکر همین آدما من م ...

منم مرد ستیزم از برادر داشتن بدم میاد از پسر داشتن بدم میاد اصلا نمیتونم باهاشون کنار بیام 

منم مرد ستیزم از برادر داشتن بدم میاد از پسر داشتن بدم میاد اصلا نمیتونم باهاشون کنار بیام 

دقیقا. چقد دعا کردم توبارداریم بچم دختر باشه خدا میدونه

الان ی دختر سه ساله ی مرد دوست و مرد سالار طور دارم

😭

دارم ب فنا میرم

ولی نمیدونم چطوره ک خواهر زاده هامو با اینکه مذکرن عاشقانه میدوسم

من چیم؟

تعصب رو کنار بزاری و منطقی فکر کنی نیاز به جواب نیست.من کار خانم خانه دار رو حقیر نکردم گفتم اگه میخ ...

ببینین من واقعا تعصبانه نگاه نمیکنم، با توجه به زندگی ای که داشتم و تجربه کردم بهتون میگم

بحث من اینجاست که شما میگید زنی که خونه داری میکنه اینکه بخواد شوهرش بهش کمک کنه و انتظار احترام رو داشته باشه غلطه و صرفا یک مصرف کننده اس!

شما اینجا با این کلمه ای که به کار بردین به خیلی از خانم هایی که داخل خونه مشغول خونه داری و تربیت بچه ها هستند توهین کردید، دوما اگر اینطوری که شما میگید باشه پس بچه ای که زیر دست یک مادر خونه دار بزرگ شده باید احترام بیشتری به مادرش بذاره و کسی که مادرش شاغل بوده و کمتر در کنارش بوده، احترام کمتر؟

جفتشون چه خانم چه آقا توی اون زندگی وطایفی رو به عهده گرفتند و اصلا اصل ازدواج در همینه که تو باید متعهد بشی به وظایفی که داری! پس مردی که میاد و ازدواج میکنه نباید این فکر رو بکنه که من دارم کار میکنم و این زندگی به دوش منه! چون ایشون از همون اولم میدونسته که قرار وارد یک زندگیِ دو طرفه بشه

ببینین من واقعا تعصبانه نگاه نمیکنم، با توجه به زندگی ای که داشتم و تجربه کردم بهتون میگم بحث من ای ...

حرف های شما بسیار غیرمنطقیه.

مگر وقتی که مرد میره سر کار خانم میگه که بذار منم باهات بیام سرکار و بهت کمک کنم چون زندگی مشترکه ؟ نه اینکارو نمیکنه.

من نمیگم سر کار رفتن ارزشش از خونه داری بیشتره اصن هیچ کدوم برتری ندارن. ولی بالاخره دو تا وظیفه هست که یکیشو مرد انجام میده یکیشو زن

این نامردیه که مرد هم بره سرکار هم کار خونه انجام بده ولی زن فقط کارای خونه رو بکنه. اینجوری فشار و کار مرد دوبرابره اون خانمه میشه.