2777
2789
عنوان

بچه ها اگه کسی بهتون بگه...

95 بازدید | 5 پست

بچه هااگه کسی خیلی ناراحت وافسرده باشه و زندگی واقعا براش بی ارزش شده باشه و بخواد خودکشی کنه چی بهش میگین که به زندگی امیدوار بشه؟

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

من به یکی گفتم عین ماست برخوردکرد

حالم بدترشد

از خودم متنفر شدم

اگر میخوای کمک کنی بهش بیشتر توجه کن

تشویقش کن

نقاط مثبتشو بگو

باهاش وقت بگذرون

ماها باید بریم بیرون از خونه

باید بریم تو جمع اما جمعی که نرن رو مغزت بدتر بشی

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنین آدمی با یه جمله هیچوقت متحول نمیشه و نیاز به اقدام گسترده داره و چه بسا بستری شدن و دارودرمانی 

ولی میتونم حس اعتماد بدم که کنارش میمونم و تمام مراحل را باهاش طی میکنم تا خوب بشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

اول از همه حتما با مشاوره صحبت کن

ولی بدون تو اون قدر قوی هستی که بتونی یک من جدید رو به دنیا ارائه بدی،جلو تمام مشکلات وایسا و ازشون پله بساز تا تو رو به درجات بالاتری از زندگیت برسونه،تو هنوز بی هدف به این دنیا نیومدی،پس محکم باش تا زمانش برسه و رسالتتو توی دنیا انجام بدی