2777
2789
عنوان

بچها میشه باوجود فقر خوش بود؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 92 پست
خب منم خسته شدم😢دلم میخاد عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون دیگه  چقدر از خاسته هام کم کنم ا ...

می‌دونم شرایط برای اکثر خانواده ها همینه، انشالا این روزا هم تموم میشه، امیدوارم هرچه زودتر به خواسته هات برسی

مثلا چند سال پیش؟ الان با این درآمدها و قیمتای نجومی روز به روز اوضاع داره بد تر میشه

یاد اون روزا میفتم خندم میگیره حتی پول کرایه اتوبوس هم برام نمیموند مجبور بودم نصف مسیر دانشگاه رو پیاده برم شوهرم برای کار رفته بود یه شهر دیگه حتی پول کرایه خونه هم نداشتیم وسایل جهزیم رو مجبور شدم بزارم تو انبار مادر شوهرم خودم برم خوابگاه دانشگاه ولی گذشت هر چی که بود راستش خدای اون موقع ما به مهربونی خدای الانه پس نگران نباش

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم خسته شدم😢دلم میخاد عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون دیگه  چقدر از خاسته هام کم کنم ا ...

ببین اگه ادمیه که پشتکار داشته باشه زحمتکش اینده نگر یعنی توش میبینی ادم کاریع که خداروشکر حل میشه اما اگه کلا ادم پر تلاشی نیست به کم قانع اینده نگر نیست فقط بفکر اینه یه درامد بخور نمیر داشته باشه که عزیزم خودتو اذیت نکن ایندتو خراب نکن به هرحال هنوز عقدی میشه تجدید نظر کرد

پول شاید خوشبختی نیاره ولی نداشتنش قطعا بدبختی میاره

همینکه با حسرت به هرچیزی نگاه کنی یعنی بدبختی

همینکه بچت چیزی بخواد و نتونی بخری یعنی بدبختی

همینکه سر رو بالش بزاری و فکر اینکه فردا چیکار کنی یعنی بدبختی 

و ......

یاد چندسال پیش میفتم به خدا گریه ام میگیره.چه چیزای پیش پاافتاده ای حسرت بود برام

از چارلی چاپلین پرسیدن خوشبختی چیه گفت:" فاصله‌ی بین دو تا بدبختی" کاملا درسته از فاصله هایی که بین حوادث سخت زندگی هست لذت ببرید حتی اگه فقر یا یه بیماری یا یه مشکل دیگه مثل آهنگ پس زمینه یکنواخت جاریه لذت نبرید خودتون ضرر کردین مرگ پیش روی همه است

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خوب عزیزم نه تحصیلات دارم نه هنر دوست دارم اتفاقا منم تلاشی کنم اما وقتی میبینم از هردو بی نصیبم دپر ...

اورین کار اینه که همون غذایی کع میپزی را تزیین کن و باعشق بیار سر سفره

اینقدر حس خوبی داره که نگو یاین یه نمونه از خوش زیستن در هر شرایطیه

پول شاید خوشبختی نیاره ولی نداشتنش قطعا بدبختی میاره همینکه با حسرت به هرچیزی نگاه کنی یعنی بدبختی ...

دقیقا موافقم خیلی چیزایکه برای دیگران حتی فکردن  بهش خنده داره برای ما حسرته

یاد اون روزا میفتم خندم میگیره حتی پول کرایه اتوبوس هم برام نمیموند مجبور بودم نصف مسیر دانشگاه رو پ ...

💔💔راستش هی فکر میکنم به بدبختیم و نا امید تر از دیروز میشم😥

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
اورین کار اینه که همون غذایی کع میپزی را تزیین کن و باعشق بیار سر سفره اینقدر حس خوبی داره که نگ ...

از پس نپختم یه مدت همش قهر بودم باورت میشه دستم به اشپزی نمیره همش منتظرم کسی هولم بده از این روزا متنفرم 

شادی مصنوعی به چه درد میخوره خودتم میدونی که این خنده و شادی الکیه و از ته دلت نیست  هم فقیر ن ...

اونایی که من میگم شاد مصنوعی نبودن که اگه بودن خوشبخت نمیشدن اونا از وجود همدیگه کنار هم ولی گرسنه بیشتر از خیلیا تو زندگی لاکچری ولی بدون یه عشق و محبت واقعی شاد بودن 

منظور منم قسمت دوم حرفته پول دلیل شاد بودن یا نبودن نیست پول کمک میکنه آدم شاد شادتر بشه ولی غم آدم غمگین رو از بین نمیبره

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

اینروزا تموم میشه ولی به شرط تلاش

واسه هیچکی از آسمون پول نمیباره.فقط تلاش و تلاش و تلاش

ما ار زیر صفر شروع کردیم ولی الان خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه

اگه درآمد شوهرت پایینه یه جوری مجابش کن که شغلشو عوض کنه یا به فکر شغل دوم هم باشه