2777
2789
عنوان

بچها میشه باوجود فقر خوش بود؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 92 پست

اگه دغدغه و فکر اینده نداشته باشی زندگی راحت میگذره ولی نمیشه انگار

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
انشالله مشکلتون حل میشه، می‌دونی شوهر من بزرگترین حسنش این بود که تماااام کاراش با برنامه ریزی بود و ...

خداروشکر ایشالله همیشه همینطور بابرنامه با قدرت تو زندگی کنار هم پیش برین عزیزم شاهد خوشیها دلخوشهای همدیگه باشبن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی فقر هست سلامتی معنایی نداره  وقتی نون شب نداشته باشی سالم میمونی؟وقتی هرروز غصه فقیر بودن ...

راستش باهات موافقم نیستم دیدم که میگم کسایی که تا خرخره غرق پول اما روح و جسم سالم نداشتن و کسایی که نون شب نداشتن بی غصه فردا شاد و خرم و سالم الان بچه همون فقیر ها خوش بخت تر و شادتره

سلامت به روح سالمه نه پول زیاد

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
منظورشون از فقر اینه  که نمی تونن چیزی اضاف کنن فقر واقعن شامل اینایی میشه که شما گفتی درسته

یه زمانی من همه اینارو با تمام وجودم حس کردم 

بابام مغازه داشت یهو ورق برگشت و همه چی خراب شد 

تا چند ماه اوضاع ما همینجوری بود فقط خدارو شکر اوضاع مثل الان نبود 🚶‍♀️

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
نمیدونم دنیا به کام کی میچرخه اونیکه داره یجور اونیکه نداره یجور غم داره

مهم داشتن و نداشتن نیست مهم سیراب بودن روح انسان از آرامشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
والا کدوم خوشی اخه  پریروز شوهرم برد منو بیرون بازار  فقط نگاه میکردم انقد نگاه کردم خس ...

عزیزم منم این روزا رو داشتم، مثلا مانتو میخواستم ولی روم نمیشد به شوهرم بگم دلم میسوخت براش، ولی در مقابل حتی اگه مثلا میگم ۱۰۰ هزار تومان دستش بود  ۷۰ تومنشو میداد بهم، منم هیچی نمیخریدم الکی میگفتم هیچی لازم ندارم‌. همون پولی که گاهی دستم میومد باز برمیگردوندم بهش.

می‌دونی چیه وقتی زن و شوهر پشت هم باشن این روزای سخت خیلی بهتر میگذره لااقل آدم دلش خوشه که همسرم کنارمه هوامو داره و اینو با دنیا عوض نمیکنم

شوهر من صبح ساعت ۶ میرفت سرکار و غروب برمی‌گشت.چندساعتش اضافه کاری بود و حقوقش قانون کار هم دیر به ...

چ خوب خداروشکر کاش ماهم میشد دیگه خسته شدم چون تمام حس حال ازم گرفته هر طرف نگاه میکنی وصله به این نداشتن پوله که یهو ته دلت خالی میشه همش حسرت میخوری

عزیزم الهی خوشبحت بشی اما واقعا نداشتن پول تو زندگی خیلی تاثیر گذاره منی که با عشق ازدواج کردم عاشق ...

منم همینطور 

ولی خب الان چکار میتونم بکنم؟اشتباهیه که کردم

نه راه پس داری نه راه پیش

خیلی سخت میگذره اینروزا برام

راستش باهات موافقم نیستم دیدم که میگم کسایی که تا خرخره غرق پول اما روح و جسم سالم نداشتن و کسایی که ...

شادی مصنوعی به چه درد میخوره خودتم میدونی که این خنده و شادی الکیه و از ته دلت نیست 

هم فقیر نا سالم داریم هم فقیر سالم هم پولدار ناسالم داریم هم پولدار سالم 

من خیلی از پولدارارو دیدم که چه زندگی خوب و پر آرامشی دارن خیلی رو هم دیدم که پولدار بودن و زندگی خوبی نداشتن

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
چ خوب خداروشکر کاش ماهم میشد دیگه خسته شدم چون تمام حس حال ازم گرفته هر طرف نگاه میکنی وصله به این ن ...

اونایی که میگن پول مهم نیست خودشون بی پولی نکشیدن.خودشون نگاه بد تحمل نکردن

پول مهم خیلی هم مهمه تک این اوضاع

خداروشکر ایشالله همیشه همینطور بابرنامه با قدرت تو زندگی کنار هم پیش برین عزیزم شاهد خوشیها دلخوشهای ...

اینارو گفتم که شاید کمی انگیزه بگیری، مطمین باش روزای سخت تموم میشن به شرطی که خودتون هم تلاش کنید، همیشه مثبت فکر کنین هیچوقت ناامید نشو. قدرت ذهن خیلی بالاس پس همیشه خواسته هاتو مرور کن توی ذهنت و تلاش کن و باور داشته باش به همشون میرسی

عزیزم منم این روزا رو داشتم، مثلا مانتو میخواستم ولی روم نمیشد به شوهرم بگم دلم میسوخت براش، ولی در ...

خب منم خسته شدم😢دلم میخاد عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون دیگه 

چقدر از خاسته هام کم کنم اخه چقدر بلاتکلیفی این دورانو تحمل کنم

خیلی خستم نمیدونم تا کی دووم بیارم

خودتم کنار شوهرت تلاش کن یه کاری انجام بده که درآمد داشته باشی چرا فقط انتظار دارید شوهر یه تنه زن ...

خوب عزیزم نه تحصیلات دارم نه هنر دوست دارم اتفاقا منم تلاشی کنم اما وقتی میبینم از هردو بی نصیبم دپرس میشم میگم چیکار ازم برمیاد