2777
2789
عنوان

چرا مامانم از اول صبح اینطوری می‌کنه🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گو نخو حرومزاده لاااشی

چقدر بی ادبی

معلومه از اون مادر این فرزند بی اعصاب درست میشه🤣

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من ۱۶ مامانم ۴۲

چیژی نگو بهش بزار ب حال خودش باشه زیاد جلو چشمش نباش ب عنوان ی مادر بهت میگم توهم از دید اون ببین شاید دیشب یا صبحی بابا بابات دعواش شده یا از ی چیزی ناراحته یا اصلا پریوده یا اصلا امروز اعصابش خورده همش میخواد گیر بده بیشتر سعی کنین برین بیرون روحیتون خوب شه 

نمیدونم چرا گریم گرفت خدا کنه من هیچوقت بچم از دستم غصه و ناراحت نشه چون من واقعا ی مادر گیر بده هستم و خیلی ب دختر کوچولوی ۵سالم گیر میدم واسم دعا کنین 😭😭😭😭😭

تو این سایت دیوونه شدیم بچه ها مینالن از پدرمادر ک نق میزنن سرمون غرغروانپدرمادرا میگن بچه ها بی ت ...

حرف پدر مادرا. 

البته منظورم استارتر نیست. 

اکثرا بچه ها مقصرن. 

مادر استارتر از بس کار میکنه و خسته و عصبی هستش، از فکر و خیال آینده بچه ها تو این مملکت دیگه عصابی براشون نمونده به همه چی گیر میدن. 

اسی بهتره تو کارای خونه به مادرت کمک کنی و خیلی بابت زحماتش تشکر کن .

چقدر بی ادبیمعلومه از اون مادر این فرزند بی اعصاب درست میشه🤣

وایسادی میگه بابات شب به مامانت نداده انتظار داری قربون صدقت برم؟نه داداش من میرینم بهت صبر کن

ستارم رفته کجای کهکشان؟:))https://abzarek.ir/service-p/msg/2272533

وایسادی میگه بابات شب به مامانت نداده انتظار داری قربون صدقت برم؟نه داداش من میرینم بهت صبر کن

برین تو دهن خودت بی شعور

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!