2777
2789

بچه ایی که تا جنون بره رو مخت چیکار میکنی سوال همیشگی منه 

من میگم ادم وقتی مادر میشه از بچه بگیر تا خونه دیگه دسته زنه بچه ایی که بی ادبه رو تنبیه کنی مثلا زبانی بگی بی ادب بشین سرجات و این کار  جواب نده چی

من اینم بگم اصلا با کتک بچه موافق نیستم یسری ها جبه نگیرن 

ولی این بچه کلاس سومه 😐 هر بار دایی من رفت بچه رو بزنه مثلا اونسری باغ رفتیم ذغال کباب رو انداخت رو فرش داییم گفت نکن یبار دیگه انداخت زنداییم گفت علیییی بگیر بچه رو یبار دیگه انداخت دایی من بچه رو زد زنداییم قهر کرد رفت خونه مامانش میگه حققققق ندارییی بچه منو بزنیی دایی منم گفت بچه تو بچه منه دهنتو ببند فرش و به گوه کشید خسارتشو عمت میخواد بده ؟ بعد داییم گفت نشستی هیچکاری نمیکنی بچه رو جمع کن که کتک نخوره فقط بلدی قهر کنی و ایراد بگیری نه تو خوبی

اخه کتک باید بخوره بچه بی ادب دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبور باش بزرگ میشن بالاخره اتفاقا اگر کتک بزنی بزرگ بشن تو رو میزنن

بزرگ بشه داییم میگه این پسره فردا اینقدر لوس میشه زن بگیره چس میکنه خب این همه پسرای پرنسس واسه جی داریم پس

کلاس سوم خیلی دیگه زشته براش اینکارا..باید تا الان فهمیده باشه درست و غلطولی در هرصورت کتک اصلا نبای ...

خب چرا کتک نخوره مثلا بخوره چی میشه تو روحیه بچه فکر نکنم تاثیر بزاره این کتک میخوره اصلا عین خیالش نیست داییم میگه نمیخوام بچم لوس بار بیاد گفت ماهم کتک خوردیم تهش بزرگ شدیم چی شد؟ 

این بزرگ بشه واسه دوست دخترش پرنسس میشه

مگه با کتک خوب میشه اون بچه. !!بدرک ک فرش سوخته فدا سربچه

اصلا فدا سرش بی ادب بشه چی فردا واسه دوست دخترش پرنسس بشه چی چمیدونم اینقدر کتک نخوره که ترس از پدرش نداشته باشه چی چون واقعا این بچه بی ادبه

چه اصراری داری کتک بخوره بچه داییت

من خودم کتکش میزنم چون حرف گوش نمیده چه برسه داییم موافق کتک نیستما ولی بچه کلاس سومی وقتی سینه ادمو فشار بده معلومه بی ادبه و یچیزایی دیده پس این با حرف درست نمیشه