2777
2789

پریروز جهاز میچیدیم خیلییی شلوغ بود(برخلاف خواست من)

دوبار از دیشب گریه کردم الکی الکی. سر ی چیز خیلی جزئی خونوادها خیلیی کوچیک بحثشون شد وقتی برگشتیم مامانم ناراحت بود همش میگف خیلی پشیمونم و اصلا دم عروسی مثل بقیه خوشال نیستم . ازاین حرفش دلم خالی شده چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تو روایات هم داریم که ممکنه انسانها چشم بخورن

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............

از امام رضا(علیه السلام) پرسیدم:

❓"آیا چشم زخم واقعیت دارد؟"

🌸 ایشان فرمودند:

🌸 آری ، هرگاه تو را چشم زدنند

کف دستت را مقابل صورتت قرار ده و سوره حمد و قل هو الله احد و معوذتین(ناس+فلق) را قرائت کن و هر دوکف را به صورتت بکش.

خداوند تو را از گزند آن حفظ می کند"

☀️ به ما بپیوندید 👇

⇲ https://telegram.me/joinchat/ChK3Mj1D8xyTZyl3744CaQ

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
باید چیکار کنم اینجور مواقع؟

دقیق یادم نیست

تو نت سرچ کنید براتون میاره

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............
بنظرتون چیکار کنم

باید موقعی که حس میکنید ممکنه چشم بخورید یه آیه ای هست الان یادم رفته اونو بگید تو دلتون من که خیلی تجربه کردم میبینی بیخودو بی جهت دعوا میشه ناراحتی میشه بدون هیچ دلیل خاصی

شور و ذوقم رفت بخدا انقد گریه کردم با مسکن خابیدم الان بیدار شدم. 

با کوچیکترین حرف شورشوق بره که دیگه فایده نداره به هرحال میگین بحث بین دو خونواده پیش امده پس این حرفا هم ته دلی نیست یچیزی خواسته بگه که خالی بشه ایشالله هر موضوعی هست رفع میشه کدورتی باقی نمیمونه به چیزای خوب فک کن عزیزم ابنا همش میشه خاطره برات فقط از خدا بخواد هرچی خیره بر صلاحته همون پیش بیاد