2777
2789
عنوان

بنظرتون چشم زدن واقعا هست؟ ینی میشه اتفاقای دیشب بخاطر این باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 24 پست
امام علی گفته چشم زخم واقعیه … مامانتم ناراحت بوده ی چیزی گفته ب دل نگیر عزیزم نباید حرف کسی اینقدر ...

اخه اخلاق بدی دارم ک دلم میخاد همه رو راضی نگه دارم . اگ اونا چیزی بگن ب مامانمینا نمیگم حرفای مامانم اینارم ب اونا نمیگم. ینی بی طرفم کلا نمیخام کسی ناراحت شه .حالا مامانم فکر میکنه من طرف اونام بیشتر بهم ریختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب چشم زدن به شدت اعتقاد دارم 

کلی حدیث و روایات داریم سر چشم زدن . 

پیامبر گفتن نصف انسان هایی که در قبرستان ها هستن و فوت شدن به خاطر چشم خوردن بوده

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
اخه اخلاق بدی دارم ک دلم میخاد همه رو راضی نگه دارم . اگ اونا چیزی بگن ب مامانمینا نمیگم حرفای مامان ...

عزیزممممم مشخصه ک خیلی مهربونی ولی واقعا. هرچی بری جلوتر تو زندگی میبینی هرچقدررررم ک خوب باشی اخرش نمیتونی همه رو صد درصد راضی نگه داری همون بی طرف بودن خوبه بالاخره اینور شوهرته اینور خونواده خودت من حس میکنم اگ بعدا از ی حرف بزنم یا گلایه ای کنم بعدا همونو ب روم ممکنه بیارن ….

واقعا؟ اروم شدم عزیزم مرسی 🙏💖

آره بابا نباید وا بدی و ناراحت بشی

توی جهاز برون و جهاز بینون انقدر حرف زده میشه 

توی سیسمونی هم کلی حرف میزنن 

سر هر چیزی یه حرفی هست

دیگه عروسی بماند 

نباید که با حرفای بقیه زندگیتو به باد بدی 

حرف باد هواست

مادرتم نباید بیخودی تورو بدبین کنه به خانواده شوهرت بالاخره قراره بری توی این فامیل

به جای اینکه درست راهنماییت کنه یا بگه آفرین که انقدر عاقلی حرف نمیبری بیاری اینجوری میگه؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
آره بابا نباید وا بدی و ناراحت بشی توی جهاز برون و جهاز بینون انقدر حرف زده میشه  توی سیسمونی ...

دقیقا انتظار داره ی حرفی ک میزنه رو ب نامزدم بگم ولی میدونم واقعا ی بحثی میشه یا دلخوری پیش میاد چیزی نمیگم . بعد میگه طرف اونایی همش