2777
2789
عنوان

ملاک شغل خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب،مگه با شغل میخوان ازدواج کنن؟! پس بقیه چیزا چی میشه؟! اخلاق چی میشه؟!

اخلاق باشه پول نباشه چه فایده پدر من خیلی خوش اخلاقه ولی پول نداره طلاق گرفتن

دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓                       خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من  که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستید نذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑
یعنی چی؟ خب به هر حال هر کسی برای ازدواج ملاک و شرایطی داره  من که توهین نکردم به کسی ولی شغ ...

منم توهین نکردم،یکی بیشتر ظاهر میبینه، یکی بیشتر باطن منم نظر شخصی خودمو گفتم.

بله هر کسی ملاکی داره، منم نگفتم نداره. شما سوال پرسیدی که این طرز فکر و انتظاری که داری منطقی هست یا نه؟! هر کاربری هم بر اساس نظر خودش جواب داده.

بعد پرسیدی چرا به نظر من غیر منطقی هست انتظارت منم جواب دادم که چرا به نظر خودم این انتظارت خیر منطقی هست.و پایینش هم گفتم اگه مرد بودم و طرف مقابلم همچین چیزی رو بهم میگفت که چون شغل دولتی نداری قبول نمیکنم، منم دیگه خواستگاری رو ادامه نمیدادم.

داری میگی کل فامیل اکثرا شغل دولتی دارن منم از طرف مقابلم انتظار شغل دولتی دارم.خب منم به نظر خودم زنی که به فامیل نگاه میکنه و تصمیم میگیره مناسب زندگی نیست. 

این توهین نیست انتقاد و بیان نظر هست. و نگفتم شما توهین کردی.فقط با نظر شما مخالفم همین.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
اخلاق باشه پول نباشه چه فایده پدر من خیلی خوش اخلاقه ولی پول نداره طلاق گرفتن

ما هم پول نداریم،،،،علت طلاقشون فقط پول نبود،قطعا مشکلات دیگه ای داشتن که باهم کنار نمیومدن...

من،منم!😌🥰😍😊😃🥲
ما هم پول نداریم،،،،علت طلاقشون فقط پول نبود،قطعا مشکلات دیگه ای داشتن که باهم کنار نمیومدن...

آره داشتن ولی پول بود مشکلات دیگه به نظر نمیومد

دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓                       خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من  که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستید نذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑
موفق باشن. منم همسرم و خودم کارمندیم اونم دولتی. سخته. ولی کارمند بودن مزایای دیگه هم داره.  مع ...

شما هم موفق باشید..و اینکه شخصیت بالا به شغل دولتی داشتن ربطی نداره..اخلاق و ادب خوب شخصیت بالایی میاره تو جامعه برا هر کس..نه شغل دولتی یا آزاد

🖤

کارمندا معمولا میرن دنبال مشاغل اداری و کارمندی چون جایگاه اجتماعی براشون مهمه. شما هم چون سالها با این طرز فکر زندگی کردین کاملا عادیه سخته که یه شبه فکرتون رو عوض کنید‌ البته زندگی کارمند با شغل ازاد سخته. ازاد سطح اجتماعیشون فرق داره با کارمند

منم توهین نکردم،یکی بیشتر ظاهر میبینه، یکی بیشتر باطن منم نظر شخصی خودمو گفتم. بله هر کسی ملاکی دار ...

بحث نگاه کردن به فامیل نیست بحث اینه من تو همچین فضا و محیطی بزرگ شدم

سبک زندگی شغل ازاد و دولتی کاملا متفاوته

میزان درامد هم همین طور اکثر مشاغل ازاد ریسک بالاتر و در مجموع درامد بالاتری دارند

زندگی کارمندی هم به معمولی بودنش معروفه خوبیش اینه امنیت خاطر هست و من شاید در همچین شرایطی حس امنیت نداشته باشم

بحث نگاه کردن به فامیل نیست بحث اینه من تو همچین فضا و محیطی بزرگ شدم سبک زندگی شغل ازاد و دولتی کا ...

بیخیال گلی،هر جور خودت میدونی درسته پیش برو.قرار نیست همه با تو هم نظر باشن. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.