2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته...هرکی حوصله داره بیاد تو

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روکسانا عزیزم اول از همه آروم باش. ببین من از اول هفته 22 توهم زده بودم برای زایمان زودرس. چند بار هم درد شدید اومد سراغم که رفتم اورژانس ولی با هیوسین خوب شدم. استرس از همه بدتره. ایزوپرین میخوری؟ خیلی خوبه. هم بده شاید عفونته.
بعدش من هر بار رفتم اورژانس به مدت 20 دقیقه دستشو میذاشت رو شکمم تا انقباض و چک کنه که همون سفت شدنه شکمه. ببین شکمت مدام سفت میشه
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
مامان پرهااااااااااااااام هههههههههههههههه نخیرم ابیته!!!!!!!!!!!!!!
آبی میگن تا میتونین شیر بدین. تو هم همینکارو بکن. بعدشم خواهرم میگه اولا که نی نی میاد همینجوری نگرانی. بیداره میگی چرا نمیخوابه. خوابه میگی چرا زیاد میخوابه. .... طبیعیه عزیزززززم
روکسانا جون درد زیر دل همونی که من داشتم بد جور. هنوزم که هفته 37 دارم پس نگران نباش. دردای انقباضی نگران کننده ست. اگه دیدی مرتب شکمت سفت میشه و ول میکنه برو دکتر.
راستی روکسانا برو آز ادرار بده که عفونت نباشه. نگران هم نباش اینجور مواقع فقط دراز بکش به پهلو و به چیزای خوب فکر کن
روکسانا خانمی
نی نی داره رشد میکنه و بزرگ میشه واسه همین عضلات و تاندون ها کش میان و درد میگیرن قوس کمر هم زیاد میشه تا تعادل حفظ بشه واسه همین کمرت درد گرفته
واسه زایمان خیییییییییییییلی زوده به خودت استرس وارد نکن
یه لیوان شیر عسل داغ بخور و به پهلوی چپ کمی دراز بکش
ولی اگه خیلی نگرانی میتونی با دکترت تماس بگیری
ممنونم دوستای خوبم....من الان برم شام بخورم باز میام. اگه بتونم و دخترم بذاره....برا آرامشم دعا کنین
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش