2777
2789
عنوان

پرتابی

26 بازدید | 2 پست

سوال:روانشناسی بهم گفت وقتی بچه داره اسباب بازی یا چیزی رو پرت میکنه باید بی توجهی کنم تا رفتار تقویت نشه روانشناس دیگه گفت باید  اموزش بدم  که اینارو پرت نمیکنن و توپ رو بدم دستش

و من گیج شدم چیکار کنم کدوم درسته

اتل متل توتوله

هر دوتا شون درست گفتن ولی باید از روی رفتار بچه قضاوت کنیم آیااگه بی وجهی بشه این عمل تکرار میکنه؟ یا اینکه نه تذکر بدیم دیگه اینکار رو نمیکنه . نوه ما اینجوری اگه توجه نکینم بهش تکرار نمیکنه ولی اگه تذکر بدیم هی تکرار میکنه چون میدونه ما بهش تذکر میدیم واون این تذکر دادن لذت میبره ومیخنده

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.