2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5084307 بازدید | 66691 پست
سلاممن چند روز بعد مطب گردی زینلی، مطب دکتر سامی رفتم. شرحشو مینویسم.قبلا تو همین تاپیک هم در مورد ا ...

ممنون، بله اتفاقا تقریبا کل تاپیک های عمل بینی نی نی سایت رو شخم زدم😅

تجربیات مطب گردی شما هم مطالعه کردم، خیلی خوب بود. منم طبق تحقیقاتم دکتر سامی برای بینی گوشتی مناسب هست. وقت عمل باهاش گرفتم. یکم استرس دارم ولی ان‌شاالله که خوب بشه. شما همچنان در حال تحقیق هستید یا تصمیم گرفتید برای عمل؟

ممنون، بله اتفاقا تقریبا کل تاپیک های عمل بینی نی نی سایت رو شخم زدم😅تجربیات مطب گردی شما هم مطالعه ...

منم بینیم گوشتیه دنبال دکترم.نمونه کارای سامی رو دیدم خیلی قشنگن.ولی دیدم یکی تاپیک زده که بینیمو خراب کرده و نمیتونم نفس بکشم.سوراخاشم قرینه نیست.گوشتی بوده بینیش

شما حضوری رفتید ببینید؟

من دیدم گفتن دکتر اعتمادی واسه بینی گوشتی خوبه و مشاوره آنلاین انجام دادم‌.میشه نمونه کاراشو ببینی توی پیجش قشنگه کارش؟نمیدونم دو دلم بازم🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بینیم گوشتیه دنبال دکترم.نمونه کارای سامی رو دیدم خیلی قشنگن.ولی دیدم یکی تاپیک زده که بینیمو خر ...

بله من حضوری ۲،۳ بار رفتم. یه نفرو هم بعد عمل اومده بود ویزیت بشه هم دیدم که بینیش خوب شده بود و خودشم راضی بود و میگفت کاش زودتر عمل کرده بودم. بهتره خودتونم حضوری بیاید مطبش ببینید، تحقیق تو نی نی سایت خوبه ولی نمیشه کامل اعتماد کرد تا حضوری نرفت دید. اتفاقا از نظر تنفس من هیچ موردی از این دکتر ندیدم. منم خیلی تو این موارد وسواس داشتم که یوقت خرابکار نباشه. ولی تا جایی که فهمیدم این دکتر خرابکار نیست. بعضیا انتظارات غیر معقول دارن. هیچ دکتری هم پیدا نمیشه که رضایت ۱۰۰ درصدی داشته باشه. شما طبق تحقیقاتتون باید تصمیم بگیرید که به کدوم دکتر بیشتر میتونید اعتماد کنید. ولی من به شخصه برای بینی گوشتی به ایشون بیشتر از بقیه اعتماد دارم. کارای دکتر اعتمادی هم دیدم قشنگ بودن ولی سبک کارشون انگار نیمه فانتزیه. من خودم طبیعی بیشتر می پسندم. سلیقه ایه دیگه باید ببینید خودتون کدوم رو میپسندین. انشالله که بهترین انتخاب رو انجام بدین. دعا کنید بینی من هم خوب بشه چند روز دیگه عمل دارم

مرسی گلم حتما میبینم الان بین گزینه هام دکتر احسان شفیعی هست ولی هنوز نمیدونم خیلی سخته انتخاب دکتر

سلام عزیزم شما پیش دکترشفیعی عمل کردین؟ راضی بودین؟ 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

درود بر همگی

قبل از بیان تجربیاتم خواستم از تمام کسانیکه صادقانه تجربیاتشونو به اشتراک میزان تشکر کنم خیلی مفیده و به ماهایی که ساکن تهران نیستیم و فرصت مطب گردی حضوری واسه همه دکترارو نداریم خیلی کمک کنندس

من تهران تجربه مطب گردی فقط دکتر سامان رو داشتم که قبلا نوشتم و خلاصه بخوام بگم حس خوبی نگرفتن ازشون و کلا بیخیالشون شدم

ولی این یه سال گذشته خیلی تو پیجای اینستاگرام دکترا میگردم و مشاوره آنلاین زیادی با خیلیاشون داشتم و الانم میخوام فقط تجربه این مشاوره های آنلاینو به اشتراک بزارم و از کسایی که با این دکترا تجربه عمل داشتن نظرشونو اینجا بگن تا همه استفاده کنن

البته قبلش بگم من بینی گوشتی و غضروفی دارم که خیلیم چالشیه و خیلی از دکترا قبو نکردن

اونایی که تو پیجشون رفتم و کاراشونو بیشتر پسندیدم و همچنان هم دنبالشون میکنم دکتر احمد رضا مدیر ، دکتر شفیعی و دکتر نورمحمدی هستن البته دکتر بهرام بادامچیم گفتن عملم میکنن ولی من چون تو پیجشون بعضی وقتا راجع به کاراشون نظر میدادم به دکتر خیلی برخورد گفت عملتون نمیکنم که طبیعتا منم بیخیالشون شدم و دکترایی که قصد دارم باهاشون مشاوره بشم و کاری پیجشونو بدم نیومد ولی برام کاملا ناشناخته هستن دکتر مهدوی و دکتر سام تویسرکانی هستش که اگه کسی هر تجربه ای با هر کدوم از این پزشکا داره لطفا تجربه شو به اشتراک همه بزاره

در آخر بگم من هیچکدوم از این پزشکارو بعنوان تایید پیشنهاد نمیکنم فقط تجربیاتمو گفتم تا هم کسی شناختی داره ازشون اینجا بگه و هم اینکه بنظرم اگه تجربه کوچیکیم داره کسی بهتر گفته بشه تا در نهایت اون پزشکو همو بهتر بشناسن

درود بر همگیقبل از بیان تجربیاتم خواستم از تمام کسانیکه صادقانه تجربیاتشونو به اشتراک میزان تشکر کنم ...

در ادامه بگم دکترایی که باهاشون مشاوره آنلاین شدم دکتر راستین مفرد و دکتر حمیدرضا مفرد رو از قلم انداختم .... دکتر مفرد البته خیلی سرشون شلوغه و گفتن حضوری بیاین ویزیت شم تا بگم عمل میشم یا نه و دکتر راستین مفرد هم گفتن تغییر میکنم ولی خود دکتر بایستی حضور منو ببینن... 

در ادامه بگم دکترایی که باهاشون مشاوره آنلاین شدم دکتر راستین مفرد و دکتر حمیدرضا مفرد رو از قلم اند ...

سلام عزیزم.من چندتا کار از حمیدرضامفرد دیدم خدایی خوب شده بودن...یه کارم از راستین مفرد دیدم اونم خوب شده بود،همه عمل شده ها هم  از نزدیک دیدم...ولی باقیه دکترایی گفتین نمیشناسم.خودم با حسنانی عمل کردم یکساله،بستگی داره شما چه فرم بینی ای رو دوست داشته باشین 

لطفا اگر کسی درمورد دکتر کیارش نجات پور/غلامرضا احمدی/اردوان تاج دینی/ علیرضا موحدی/ علیرضا ابیانه/ ...

من فقط علیرضا ابیانه رو میشناسم و دوتا کار ازش دیدم خوب شده بودن،اونروزی هم که رفتم دکترحسنانی اسپیلت باز کنم یه دختری اومده بود با دوستش،که دوستش میخاست با دکتر حسنانی مشاوره بشه‌.بهش گفتم اومدی مشاوره گفت نه همراه دوستم اومدم گفت من میخام با ابیانه عمل کنم خیالم راحته گفت بچه های شرکتمون چندتاشون باهاش عمل کردن خوب شدن مثل همم نیستن...

سلام به همگی. مطالب این تاپیک و تازه دیدم .یه سوال از شما عزیزانی که تجربه عمل داشتید دارم .خودم امروز ۲۳ و مین رویه که جراحی کردم بینی ام گوشتی بود . پیش خیلی ها رفتم مثل خیلی از گوشتی ها به عده گفتن فایده نداره یه عده هم خوب میشه. نهایت اومدم تهران پیش دکتر احمدزاده عمل کردم . الان که هیچی معلوم نیست کلی ورم داره. بعم گفت حتما بعد عمل باید بیای تا خودمون ماساژت بدیم گفتم از راه دور میام سخته می گفت حتما باید بیای اینم بخش مهمی از مراحل زیبایی بینیه.من همه جا خونده بودم ماساژ باید آروم باشه و.. من بعد سه هفته اومدم پیشش برای ماساژ فقط خداااا میدونه چه دردی کشیدم انگار دندونام داشت کنده میشد. آدم نازک نارنجی نیستم برعکس تو درد مقاومم .دوتا دستش و گذاشت رو بینی یه بار سما چپ یه بار هم سمت راست کلا بینی رو چرخوند جوری که احساس کردم استخوانش حرکت می کنه.سوالم اینه کسی تجربه چنین ماساژوری رو داره؟ آیا این شکل ماساژ هم دکتر دیگه ای انجام میده؟ بهم گفت سه هفته دیگه مجدد بیا از فکرش تمام تنم می لرزه. تو رو خداااا اگه تجربه دارید بگید وجود داره ؟ضروریه؟انجام ندم اشکال داره؟

درود

از گروه تلگرامی iran.rhinoplasty هم میتونه تجربیاتشونو استفاده کنین ف البته یه چیز کلی اینکه همیشه هر چی تو گروه ها گفته میشه لزوما درست نیست و هم اینکه بازاریابا و منشیای دکترا هم حتما حضور دارن ولی با همیه اینها میتونه تجربش بکارتون بیاد

سلام به همگی. مطالب این تاپیک و تازه دیدم .یه سوال از شما عزیزانی که تجربه عمل داشتید دارم .خودم امر ...

سلام عزیزم..منم یکساله عمل کردم بعد سه ماه رفتم دکترماساژم داد دقیقا از منم مثل شماماساژداد و بنظرم با ماساژ بینیم صاف و صوف تر شد.وبهش گفتم دوباره کی بیام برا ماساژ گفت دیگه لازم نداره.ولی من مراقبتامو مرتب میرفتم.که البته برا من یه بار سه ماهگی رفتم یه بارم بعد یکسال که بنظرم براه کسی باتوجه به شرایط خودش فرق میکنه یسریا هم بودن تو۶ماهگیشونم رفته بودن...از ماساژ نترس عزیزم.عوضش دردش می ارزه به زیبا بودنش.وشمایی که بینیت گوشتی بوده خیلی باید صبور باشی حداقل یکسال و نیم.هرروزی بینیت یه شکلی میشه نگران نباش.نوک بینی هم ورمش خیییلی دیرتر از بالاش میخابه.