درود بر همگی
قبل از بیان تجربیاتم خواستم از تمام کسانیکه صادقانه تجربیاتشونو به اشتراک میزان تشکر کنم خیلی مفیده و به ماهایی که ساکن تهران نیستیم و فرصت مطب گردی حضوری واسه همه دکترارو نداریم خیلی کمک کنندس
من تهران تجربه مطب گردی فقط دکتر سامان رو داشتم که قبلا نوشتم و خلاصه بخوام بگم حس خوبی نگرفتن ازشون و کلا بیخیالشون شدم
ولی این یه سال گذشته خیلی تو پیجای اینستاگرام دکترا میگردم و مشاوره آنلاین زیادی با خیلیاشون داشتم و الانم میخوام فقط تجربه این مشاوره های آنلاینو به اشتراک بزارم و از کسایی که با این دکترا تجربه عمل داشتن نظرشونو اینجا بگن تا همه استفاده کنن
البته قبلش بگم من بینی گوشتی و غضروفی دارم که خیلیم چالشیه و خیلی از دکترا قبو نکردن
اونایی که تو پیجشون رفتم و کاراشونو بیشتر پسندیدم و همچنان هم دنبالشون میکنم دکتر احمد رضا مدیر ، دکتر شفیعی و دکتر نورمحمدی هستن البته دکتر بهرام بادامچیم گفتن عملم میکنن ولی من چون تو پیجشون بعضی وقتا راجع به کاراشون نظر میدادم به دکتر خیلی برخورد گفت عملتون نمیکنم که طبیعتا منم بیخیالشون شدم و دکترایی که قصد دارم باهاشون مشاوره بشم و کاری پیجشونو بدم نیومد ولی برام کاملا ناشناخته هستن دکتر مهدوی و دکتر سام تویسرکانی هستش که اگه کسی هر تجربه ای با هر کدوم از این پزشکا داره لطفا تجربه شو به اشتراک همه بزاره
در آخر بگم من هیچکدوم از این پزشکارو بعنوان تایید پیشنهاد نمیکنم فقط تجربیاتمو گفتم تا هم کسی شناختی داره ازشون اینجا بگه و هم اینکه بنظرم اگه تجربه کوچیکیم داره کسی بهتر گفته بشه تا در نهایت اون پزشکو همو بهتر بشناسن