2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5084407 بازدید | 66691 پست
مطب گردی دکتر احمدرضا رجایی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴بعد از کلی دوندگی (زنگ و پیام و فرستادن عکس و فیلم از زو ...

سلام عزیزم چقد جامع و کامل تجربیاتتون رو از مطب گردی در اختیار دیگران قرار گذاشتید

منم مثل از نمونه کارای دکتر رجایی و زینلی خوشم اومد

با ابن تفاوت که با تجربه مطب گردی شما بهتر میتونم تصمیم بگیرم

من الان دکتر مورد نظرم آقای حسنانی هستش

خواهش میکنم اگه تجربه یا نظری درموردش دارین به اشتراک بذارین ممنونم میشم واقعا🙏❤️

سلام عزیزم.بینی منم استخونی غضروفی با پره های گوشتی بود دکتر حسنانی عمل کردم.الان ۳ماه هست.راضی ام خ ...

سلام عزیزم خواهشا اگه امکانش هست عکس بینیتون رو بفرستید ببینم❤️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، ممنون از اينكه تجربتون رو به اشتراك گذاشتيد و با تجربياتتون كمك ميكنيد ديگران بتونن راحتتر تصم ...

سلام عزیزم خوشحالم که مطالبم مفید بوده. ممنون که خوندین

متاسفانه این دکترو نمیشناسم.

شرح مطب‌گردی (به دلیل به هم‌ ریختن صفحات تاپیک با اضافه شدن مطالب جدید، تاریخ نوشتن مطب گردی‌ها در نی نی سایت ذکر شده تا مطالب در طول زمان راحت تر پیدا شوند): دکتر میرمحمد مجلسی (1404/04/3۰- 13:33)؛ دکتر جواد یزدانی (1404/04/30- 14:01)؛ دکتر احمدرضا (عرفان) رجایی (1404/04/30- 14:21)؛ دکتر علی زینلی (1404/05/01- 02:16)

من بینیم گوشتیه قصد دارم با دکتر سامی عمل کنم. کسانی که با ایشون عمل کردن میشه نظرشونو بگن؟

سلام

من چند روز بعد مطب گردی زینلی، مطب دکتر سامی رفتم. شرحشو مینویسم.

قبلا تو همین تاپیک هم در مورد ایشون مطلب نوشته شده. طبق اون نوشته ها، استنباط من اینه ایشون برای بینی گوشتی مناسبن اما خودتون باید تحقیق کنید. طبق مطب گردیم هم متوجه شدم دکتر دقیقی هستن و سبکشون اینه ایراداتو اصلاح میکنن و کمترین تغییرو میدن. باز هم تحقیق کنید و عکسای پیجشونو ببینید اگر سلیقه تون بود وقت مشاوره بگیرید.

دکتر سامی یکشنبه و سه شنبه ۱۲ تا ۱۹ برای مشاوره

پنجشنبه ۹ تا ۱۲ برای ویزیت عمل شده هاشون مطب هستن

چون تازه رفتم پیششون گفتم در جریان باشید

مطبشونم نزدیک باغ فردوس، مجتمع فردوسه

شرح مطب‌گردی (به دلیل به هم‌ ریختن صفحات تاپیک با اضافه شدن مطالب جدید، تاریخ نوشتن مطب گردی‌ها در نی نی سایت ذکر شده تا مطالب در طول زمان راحت تر پیدا شوند): دکتر میرمحمد مجلسی (1404/04/3۰- 13:33)؛ دکتر جواد یزدانی (1404/04/30- 14:01)؛ دکتر احمدرضا (عرفان) رجایی (1404/04/30- 14:21)؛ دکتر علی زینلی (1404/05/01- 02:16)

سلام از برادران راضی بودید؟؟؟

سلام

حدود سال ۹۸ یه کاربری به اسم شایلین که خیلی نظرات خوبی تو این تاپیک گذاشته با دکتر برادران عمل کرد و زیاد راضی نبود. انحرافش برگشته بود مثل اینکه. وقت کردید برید پستای تابستون ۹۸ این تاپیکو بخونید نظرات شایلینو بخونید خیلی دقیق نوشته مطب گردیاشو

دوستان کسی دکتر مهدی صباغی رو میشناسه؟ تجربه ای دارید

سلام عزیزم

یکی از دوستانم پارسال پیش ایشون عمل کرد، سوراخای دماغش تابه تا و غیر قرینه شد. دکتر بهش گفته بود تابستون امسال بره درستش کنه، خبر ندارم چی شد ولی خب گردن گیرش خوب بوده دکتر.

دوستم میگفت بینی های مردونه رو خوب درمیاره و برای خانما زیاد مناسب نیس چون ظریف عمل نمیکنه.

در کل به من توصیه کردن نرم پیششون، چون راضی نبودن.

البته مشکلات دیگه نداشت فقط سوراخاش غیرقرینه بود. شما اگه سبک دکترو میپسندید بیشتر تحقیق کنید در موردشون

سلام عزیزم چقد جامع و کامل تجربیاتتون رو از مطب گردی در اختیار دیگران قرار گذاشتیدمنم مثل از نمونه ک ...

سلام عزیزم ممنون از بازخوردتون

از اسفند پارسال که تصمیم به جراحی گرفتم و شروع به تحقیق کردم، دکتر حسنانی یکی از گزینه هام بود ولی یه بار یه خانمیو دیدم بینیشون بعد عمل انحرافش برطرف نشده بود. و چون بینی من انحراف داره و دلیل عملم همینه که انحرافم برطرف شه ایشونو خط زدم. اما شما اگه انحراف ندارید در موردشون تحقیق کنید و حضوری برید مطبشون. اینجا هم افراد زیادی با ایشون عمل کردن، مطالبشونو مطالعه بفرمایید.

ان‌شالله بهترین تصمیم رو بگیرید🙏🙏

ممنونم🌹عزیزم دکتر شاهین میلانی رو میشناسین؟

خواهش میکنم🌹

عزیزم اینجا یه عکس از خرابکاری دکتر میلانی دیدم که دماغ طرف تخریب شده بود متاسفانه

پیشنهاد میکنم هر دکتری دارید تحقیق میکنید تو همین نی نی سایت سرچ کنید اطلاعات خوبی میاد

مرسی گلمتو همین تاپیک بودن؟

بله عزیزم

شایلین گذاشته بود

پستای از اواخر خرداد تا اوایل پاییز ۹۸ همین تاپیکو بخون

سلام عزیزم ممنون از بازخوردتوناز اسفند پارسال که تصمیم به جراحی گرفتم و شروع به تحقیق کردم، دکتر حسن ...

سلام گلم نه من انحراف ندارم بینیم گوشتیه

یه موردی که درمورد دکتر حسنانی شنیدم اینه که بینی ها رو بشدت گوشتی تحویل میده و همین منو به شک انداخته بابت انتخابش 

بازم یه دنیاااااااا ممنونم ازتون که تجربتون رو در اختیار من قرار دادین 😘😍