2777
2789
عنوان

حاریم هردفعه منو میبینه در مورد پریودیع دخترش میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه قوربون دخترم بشم داره درد میکشه انوقت بچه من نه ماهشه میگه توهم باید یه روزی این وضعیت‌ و ببینی ...

عقلشو از دست داده 

بخند و روتو اونور کن 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
میخواد پز بده دخترم بزرگ شده براش خواستگار پیدا کن 

دقیفا فک کنم منظورش همینه  ایتفاقا له همسرم گفتم برادرزنت میخواد دخترشو شوهر بده بنده شوهر تو دست و بالم نیست

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
ایندفعه گفت چی بگم شاید سرسغره نگه

بگو والله انقد ک تو از پریود دخترت گفتی مادر کیمیا علیزاده از مدال طلای دخترش نگفت 😂😂😂😂

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
ایندفعه گفت چی بگم شاید سرسغره نگه

همونکه گفتم دومی رو با خنده بگو من نمی دونم رابطه تون چجوریه من باشم جدی هم میگم می خواد ناراحت شه بشه یا بگو خوب حالا دختره دیگه پریود میشه نگه ما نداشتیم بستگی به رابطه تون داره 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
واااا😐😐😂😂😂😂

روانیه من بچم مثل برف سفید شده اصلا یه سفیدیه خاصی داره خودم سبزه ام اتفاقا عاشق رنگ پوستم هستم داشتم به اونها میگفتن بچم سفیده چندساعت بعدش میگه قوربون دختر سبزه خودم برم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بگو والله انقد ک تو از پریود دخترت گفتی مادر کیمیا علیزاده از مدال طلای دخترش نگفت 😂😂😂😂

خخخخخ حتما میگم 😂

روانیه من بچم مثل برف سفید شده اصلا یه سفیدیه خاصی داره خودم سبزه ام اتفاقا عاشق رنگ پوستم هستم داشت ...

خب همين ديگه گفتى بچم سفيده

خواسته تلافى كنه

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
صگگگگگ تو ذات این جاریت بگو ریدم تو واژن دخترت پس کن دیگه حالمون بد شد

خخخخ ردانی نمیگه من دارم غذا میخورم دخترشم اخرش پاشد شلوارشو نشونون داد