2777
2789
عنوان

حاریم هردفعه منو میبینه در مورد پریودیع دخترش میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 50 پست
 به نظر من اصلا چیز بدی نگفته حالا وقت غذا بگو موقع غذا در مورد این چیزا حرف نزنیم ولی کلا حساس ...

در نظر بگیر عزیزم من بچمو بعد نه ماه تازه دیدنش یعنی بعد از چهل روزگیش دوباره دیدنش همه گفتن سفیده منم تایید کردم دیگه نخواستم کامنت بزارم توضیح بدم بعدش لچه اون ۱۴ سالشه دیگه چه حسادتی اخه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
این پریود بازیشو جمع کنه جلو بقیه جذابترم میشه

دیگه مقصر مادرشه  ولی در کل بچه زیبایی هست 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کار بدی کرده؟  دختر منم تازه پرسود شده خیلی حساسه هی نشون من میده که کثیف نباشه شلوارش

نسون شما میده نه سرسفره نشون جاریتونم بده خب به نظرتون کار خوبی کرده؟

نسون شما میده نه سرسفره نشون جاریتونم بده خب به نظرتون کار خوبی کرده؟

من کلا در موردش حرفی نمی‌زنم ولی باور من پریود شدن همونقدر واسه مادر ذوق داره که راه رفتن و حرف زدن و بقیه تکامل بچه 

شاید واقعا نمیدونه شما بدت میاد 

منتظر اتفاقات خوبم 
من کلا در موردش حرفی نمی‌زنم ولی باور من پریود شدن همونقدر واسه مادر ذوق داره که راه رفتن و حرف زدن ...

پریود شدن دختر اون به من مربوطه  مگه من فقط راهکا  خواستم ایندفعه اینکارو کرد چه برخوردی کنم بله میدونم تمان فعل و انفعلات یه بچه واسه پدرو مادر ذوق داره