2777
2789
عنوان

حاریم هردفعه منو میبینه در مورد پریودیع دخترش میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 50 پست
دقیفا فک کنم منظورش همینه  ایتفاقا له همسرم گفتم برادرزنت میخواد دخترشو شوهر بده بنده شوهر تو د ...

حالم از اخلاقیات جفتتون بهم خورد...حالا اون نفهمه اینو بهت میگه...تو چرا سریع جوووو شوهر میگیری برادخترش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیفا فک کنم منظورش همینه  ایتفاقا له همسرم گفتم برادرزنت میخواد دخترشو شوهر بده بنده شوهر تو د ...

همسرت چی گفت؟ 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
روانیه من بچم مثل برف سفید شده اصلا یه سفیدیه خاصی داره خودم سبزه ام اتفاقا عاشق رنگ پوستم هستم داشت ...

بگو ای بابا خواهر حالا انگار، فقط دختر تو پریود شده  طبیعیه دیگ همه خانما پریود میشن  بهتره چیزی نگین دخترتون هم معذب میشه، 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

خب همين ديگه گفتى بچم سفيده خواسته تلافى كنه

من بچم نه ماهسه گفتم من خودم سبزه ام نمیدونم چرا اینقد سرخ و سفید شده  با شوخی گفتم منظور به دختر اون نداشتم 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
همسرت چی گفت؟ 

با تعجب و هاج و واج نگام کرد انگار یه خورده هم خحالت کشید 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
من بچم نه ماهسه گفتم من خودم سبزه ام نمیدونم چرا اینقد سرخ و سفید شده  با شوخی گفتم منظور به دخ ...

عزيزم منم نگفتم شما منظور دارين

ولى خب جاريه شايد بد متوجه شده و خواسته اين طورى تلافى كنه

خودتون بچه تونو تو چشم نكنيد

خداى نكرده چشم مى خوره 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
با تعجب و هاج و واج نگام کرد انگار یه خورده هم خحالت کشید 

بنده خدا مونده چی بگه 

مگه جلوی همسرت که داییش میشه گفته؟ 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
حالم از اخلاقیات جفتتون بهم خورد...حالا اون نفهمه اینو بهت میگه...تو چرا سریع جوووو شوهر میگیری براد ...

اینواومدیم خونه گفتیم در مورد پریودیه اون نگفتم که ...

یعنی چی شلوارش رو نشون داد؟ 

بلند شد شلوار سفید پوشیده بود به مادرش نشون داد که نشتی نکرده باشه🤮

من عاشق دختر سبزه هستم خیلی جذابتره از سفید بنظرم

دخترش واقعا خوشگله اره جذاب و زیباست 

به نظر من اصلا چیز بدی نگفته حالا وقت غذا بگو موقع غذا در مورد این چیزا حرف نزنیم ولی کلا حساس شدی 

مادرا وقتی بچه هاشون یه مرحله رو میگذرونن ذوق دارن 

من دخترم پریود شد خیلی حس عجیبی داشتم حس اینکه دخترم بزرگ شده و مث یه خانم بزرگ پریود شده اتفاقا خیلیم بدم میاد دخترم ازدواج کنه و اصلا بهش فکر نمیکنم

و اما در مورد سفیدی بچتون خب شما اول شروع کردی از سفیدی تعریف کردی خب واکنش طبیعی داشته چیز بدی نگفته اتفاقا شما بد کردی شروع کردی 

سفید و سبزه و قد بلند و کوتاه و صفات مادرزادی هیچ افتخاری یا شرمندگی نداره خیلی بده مثلا دختر من موهاش فره جاریم بیاد بگه قربون دختر مو لختم برم و چه موهای صاف قشنگی داره چون گفتنش لزومی نداره حس میکنم منظورش فری موهای دخترمه و احتمالا اگه ببینم دخترم حساس شده منم میگم قربون دختر مو فرفریم با اون موهای قشنگش

منتظر اتفاقات خوبم