2777
2789

برنامه مادرشوهرت بوده اون برنامش هماهنگ کرده دختراش جمع کرده من بهت ۵ روزه میگم میرم فلان جا درحالی که اونجا هر هفته میره حتی میتونس کارشو ردیف کنه گف ما دونفریم نیایم بیایم مهم نیس پشت تلفن واقعا دلم شکست از دیروز دوبار زنگ زدم گریه هام بند نمیاد سرمو پیش خوانواده شوهرم پایین اورد

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

حتی گفتم ظهر شوهرم بیاد دنبالتون بازم گف نه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

ولش کن .به تخم چپ پسرت که نیومد 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن .به تخم چپ پسرت که نیومد

من به خدا کارم داشته باشم وقتی بگه بیا کارمو خونمو ول میکنم هفته ای سه روز میرم 

هه

منی ک جشن ده روزگی پسرم جفت خانوادها ریدن بهمون خوردمون کردن رفتنو چی میگی

اصلا پشیمون نشدم ک همرو انداختم بیرون 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

ههمنی ک جشن ده روزگی پسرم جفت خانوادها ریدن بهمون خوردمون کردن رفتنو چی میگیاصلا پشیمون نشدم ک همرو ...

الان رابطت باهاشون چطوره نمیخوام بامامانم قهر کنم دل خوانواده شوهرمو شاد کنم که بی کسم ولی دوس داشتم پیش باشه دل اونارو شاد نکنه

من به خدا کارم داشته باشم وقتی بگه بیا کارمو خونمو ول میکنم هفته ای سه روز میرم

اشتباه از خودته ‌که فکر می‌کنی چون مادره باید احترام بزاری و خودتو بیاری پایین .دیگه نرو .ماهی ۱بار برو خونش 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان رابطت باهاشون چطوره نمیخوام بامامانم قهر کنم دل خوانواده شوهرمو شاد کنم که بی کسم ولی دوس داشتم ...

وقتی مامانت نیومده خانواده شوهرت همین فکرو میکنن عزیزم یه مدت نرو بزار بدونه ناراحتی

ول کنا

نیومد که میومد

یاد بگیرین گاهی بند ناف احساس و عاطفه تون رو از خونواده پاره کنین. وقتی برنامه خودشون رو بخاطر جشن نوه شون که فقط یکبار انجام میشه کنسل نکردن، تو چرا نازاحتیش رو میکنی؟ اهمیت نداشت براشون، اولویت نبود براشون. شما جشن بچه تون خوشحال باشین. هیچ سرافکندگی هم نداره جانم، بفرمایید نتونستن بیان، زبونت دراز باشه! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اشتباه از خودته ‌که فکر می‌کنی چون مادره باید احترام بزاری و خودتو بیاری پایین .دیگه نرو .ماهی ۱بار ...

با مادرشوهرم تو به ساختمونبم هی گفتم ناهار میزارم بیاین همش گفته کار دارم