2777
2789
عنوان

همدانی های عزیز کجایید؟

112 بازدید | 11 پست

بچه های همدانی میدونید بلیط غارعلیصدر چقدر شده توی نوروز؟

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در حد ۷۰ اینا شده ولی الان نرید چون هم سرده هم بخاطر عید و ازدحام راهشو نیمه کردن

ممنون از پاسخگویی😘

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
هستیم ولی خبر نداریم...! هرچقدر باشه می ارزه،تشریف بیارین...

آخه سال پیش اومدیم شهر زیبای همدان.غار علیصدر بخاطر کرونا تعطیل بود.همدان و غار علیصدرش خب.

همه جا رفتیم فقط غار موند.امسال ولی باز شده خوشحال شدیم.

انشاا... کرونای لعنتی گم و گور شه.همش جاهای گردشگری فعال باشند.

آخه سال پیش اومدیم شهر زیبای همدان.غار علیصدر بخاطر کرونا تعطیل بود.همدان و غار علیصدرش خب. همه جا ...

انشالله. بسلامتی.

آره خب، غارعلیصدر واقعا در نوع خودش بسیار شگفت انگیزه!!!

همدان جاهای تاریخی فراوانی داره: آرامگاه بوعلی سینا،باباطاهر،کتیبه های گنجنامه،شیر سنگی،ارامگاه استرمردخای،برج قربان...

و جای گردشگری زیادی داره: آبشار گنجنامه،تپه عباس آباد، سد اکباتان،روستای ورکانه،...

خلاصه اگه بخواین به همه اینا برسین، قشنگ 3 الی 4 روزی وقت می بره...

اینروزا کمی هواش سرده...بهترین موقع سفر به همدان اواسط اردیبهشت الی آخرای خرداد...

هرچه یار پسندد،...

انشالله. بسلامتی. آره خب، غارعلیصدر واقعا در نوع خودش بسیار شگفت انگیزه!!! همدان جاهای تاریخی فراو ...

ممنونم دوست عزیز.

همشون رو رفتیم

دوستان عزیز من الان غارعلیصدر هستم.

بلیط واسه هر نفر صدهزار تومنه