2777
2789

خیلی پیگیر بودن و برام دعا میکردن چون پسرشون نشکل اسپرمم داشت خلاصه باردار شدم هفت هفته بهشون گفتم کلی ذوقو شوق اینا مادر شوهرم گفت چرا زودتر بهم نگفتی من خیلی پیگیر بودم خوذت میدونستی انتظار داشت تا بیبی مثبت میشد برم بهش بگم خلاصه االان چهار پنج روزه نرفتم خونشون ولی ی زنگم نزدن!! عجیب نیست؟ 

تو زنگ‌بزن خب

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون فقط دلواپس پسرش بوده..نشون میده تو وبچت مهم نیستید..مدیونی جنسیت را بهش بگی

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

نه منم تک عروسم فقط یه دونه پسر داره 

۴ماهگی بهشون گفتم اوایل ۳یا ۴ روز یکبار زنگ میزد الان هفته ای یه بار 

شاید کار داره خودشون هم مشکلات دارن

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

۴.۵روز چیزی نیست

من ۵ماهم تموم شد امروز و وارد ۶شدم هنوز نه حالم رو‌پرسیده نه یبار یه لقمه غذا فرستاده نه هیچی

بااینکه استراحت مطلق بودم و ۵ماهه حتی سرکار نرفتم و استعلاجیم

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40