2777
2789
عنوان

کسی و دیدید بچش و ول کنه بره امریکا

809 بازدید | 56 پست

خانوم ۴۵ ساله آمریکا زندگی میکنه ۱۸ ساله مهاجرت کرده ایران یه دانشگاه عالی درس خونده بعد امریکا ادامه تحصیل داده الان تو امریکا هم استاد دانشگاس هم یه شغل سطح بالا داره ۱۲ساله ازدواج کرده یه پسر ۷ ساله داره  شوهرشم خیلی پولدار با شغل و جایگاه بالاهه

این خانوم تو ۲۰ سالگیش وقتی دانشجو بوده تو ایران عاشق هم کلاسیش میشه  هم کلاسیش پسر روستایی بوده خانوم دختر ثروتمند و تهرانی  با سختی و مخاافت ازدواج میکنن حاصلش میشه یه دختر که وقتی ۳ سالش بوده خانوم ولش میکنه طلاق میگیره و مهاجرت میکنه هیچوقتم دیگ تو این ۱۸ سال نیامده دخترش و ببینه یا ارتباطی باهاش برقرار نکرده  علت طلاقم این بوده که وضیعت مالی شوهر اولش اون زمان چون جوون بودن خیلی خوب نبوده متوسط بوده و خانومم عشق خارج و چیزای لاکچری بوده   

این خانوم حق داشته رفته دنبال سرنوشت و خوشبختی خودش؟  گناه دخترش چی بوده که مادرش هیچی به حسابش نیورده شده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این آدم ها میگم بی مسئولیت .برای دل خودش ازدواج کرد بچه دار شد نخواست همه رو رها کرد رفت .مرد وزن ...

چرا فقط باید زن خودش فدا کنه؟ چه مردهایی دیدم بی مسئولیت با وجود زن و بچه رفتن پی زن بازی و خوش گذرونی یه بارم یه زن بره دنبال رویاها و آینده اش 

طلاق گرفته از شوهرش میتونست گاهی هوای دخترش رو بپرسه دیدنش بیاد .یه زن و شوهری از هم طلاق گرفتند هیچکدام بچه رو نخواستند رفت پرورشگاه. طبق دید کاربرها اولویت با خود آدم هست بچه آینده اش چه  اهمیتی داره

خانم حق داشته قانونا شرعا عرفا بچه برای پدره یه اشتباهی تو سن کم کرده ازدواج کرده نمیتونه خودش پاسوز ...

پسر روستایی تحصیل کرده بوده الان وضعش خوبه 

بعدم طلاق گرفته به درک چرا بچش و ول کرده ؟

پسر روستایی تحصیل کرده بوده الان وضعش خوبه بعدم طلاق گرفته به درک چرا بچش و ول کرده ؟

شاید پدرت اجازه نداد تو رو با خودش ببره وگرنه هیچ مادری بچش به راحتی ترک‌نمیکنه قانون ایران اینجوریه که بچه برای پدره انشالله به امید خدا خودت مادر بشی میفهمی 

چرا فقط باید زن خودش فدا کنه؟ چه مردهایی دیدم بی مسئولیت با وجود زن و بچه رفتن پی زن بازی و خوش گذرو ...

خب بره دنبال رویاش   نمیتونسته یه حالی از بچش بگیره تو چند باری ک اومده ایران بهش سر بزنه  باید بندازه بچش و دور

اگر بچه دار نمیشد خیلی بهتربود و یکم بیشتر میشد بهش حق داد

البته که از قبل ازدواج از وضعیت مالی اقا با خبر بوده با یک دو دو تا چهارتا متوجه میشد کیفیت زندگیشون چه شکلی خواهد بود

خب بره دنبال رویاش نمیتونسته یه حالی از بچش بگیره تو چند باری ک اومده ایران بهش سر بزنه باید بندا ...

یه بار سراغش بگیر میدونم دلت پیشش حق داری عزیزم ولی شاید ازت بیخبره و نمیدونه کجایی

شاید پدرت اجازه نداد تو رو با خودش ببره وگرنه هیچ مادری بچش به راحتی ترک‌نمیکنه قانون ایران اینجوریه ...

اصلا خودش نخواسته  و تو این ۱۸ سال چندین بار اومده ایران نمیتونسته یه سر بزنه   من الان بزرگم راحت میتونه اینستام پیدا کنه یه ارتباطی باهام بگیره ولی کلا ول کرده