2777
2789
عنوان

چه عید عجیبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 59 پست
عزیزم تو این هوای بهاری و قشنگ ببرش بیرون  ماهم خودمون میریم بیرون  ماهم مسافرت نرفتیم&n ...

در حال طلاقم جایی نداریم بریم اصلا روحیه خودمم خوب نیست هیچ وقت همچین حسی نداشتم امروز دیگه واقعا دلم گرفت

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت کجاست؟؟؟  مگه حتما باید برید خونه کسی؟ ما هم هنوز کسی خونمون نیومده و جایی هم نرفتیم، ام ...

۱۵ سالشه از پارک رفتن لذت نمی بره چند بار بهش گفتم نمیاد پارک نزدیک خونه با این سن براش جالب نیست پارک باباش هم رفته برای خودش مسافرت در حال جدایی هستیم

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
بدون ماشین امکانش نیست 

برید پارک اطراف خونه، ...اگه تهران هستید ، که خیلی خلوت و خوبه، بهترین زمان استفاده از مترو و وسایل نقلیه عمومی هست...

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
اکثر مردم تنهان ،ما که قبلنا اووونهمه رفت و آمد داشتیم با فامیل و دوست و آشنا، الان تنهاییم.انگار هی ...

ما دو سال پیش هم جایی نرفتیم مهمونی ولی باز گاهی طبیعت می رفتیم باباش هم بود 

در حال طلاقم جایی نداریم بریم اصلا روحیه خودمم خوب نیست هیچ وقت همچین حسی نداشتم امروز دیگه واقعا دل ...

عزیزم شما یه مادری بخاطر پسرت فداکاری کن ، باور کن جز خودت هیچکس نمیتونه حالتون رو خوب کنه ، واسه خودتون ساندویچ درست کن برین پارکی جایی بخورین ، سینما برین همیشه به این فکر کن که بعد از هر سختی آسانیه 

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   
پاشین برین جاهای دیدنی شهر مث موزه و تاریخی و...هر شهری تور داخلی داره ب ای خودش توسط شهرداری یا میر ...

آره دیدن موزه بد نیست ببینم فردا میاد بهش پیشنهاد بدم 

۱۵ سالشه از پارک رفتن لذت نمی بره چند بار بهش گفتم نمیاد پارک نزدیک خونه با این سن براش جالب نیست پا ...

ببرش کافی شاپ، سینما، جاهای تفریحی دیگه باز هست.

از خودش نظر بخواه دیگه بزرگ شده، اما با هیجان باید صحبت کنی تا به وجد بیاد.

بخوای شکایت کنی که این چه عیدی و این حرفا، اصلا حوصله ندارن نوجوونا

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
۱۵ سالشه از پارک رفتن لذت نمی بره چند بار بهش گفتم نمیاد پارک نزدیک خونه با این سن براش جالب نیست پا ...

خوب به خاطر اختلاف بین شما و همسرتون هست که منزوی و دلگیر شده ،...سعی کن روحیه اش رو شاد نگه داری و این مستلزم اینه که اول روحیه خودت رو بالا ببری، ...هر جور شده برو مسافرت، اگه توی عید امکانش نیست بعد از عید برو ،..،،توی عید اگه مسافرت نمیرید برید سینما، تیاتر، رستوران، ...حتما پسرت خوشحال میشه، ببین به چی علاقه داری همون کار رو بکن. 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
الان پدرش کجاست ؟ نمیاد بهش سربزنه ؟

از قبل عید رفته مسافرت پیش همون دوستش و زنش و گفته به پسرم می خواد بره ترکیه احتمالا با همون دوستش و زنش

در حال طلاقم جایی نداریم بریم اصلا روحیه خودمم خوب نیست هیچ وقت همچین حسی نداشتم امروز دیگه واقعا دل ...

عزیزم دستشو بگیر ببر خیابون گردی الان بهاره خیلی قشنگه همه پارک ها

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
ما دو سال پیش هم جایی نرفتیم مهمونی ولی باز گاهی طبیعت می رفتیم باباش هم بود 

چقدر مادر بودن و زن بودن سخته،هم استرس و ناراحتی جدایی داریدو حال روحیتون خوب نیست،هم باید به فکر پسرتون باشید.خداکنه خیلی زود از روزای سخت به خیر و خوشی عبور کنید وارامش و شادی به زندگیتون برگرده

آره دیدن موزه بد نیست ببینم فردا میاد بهش پیشنهاد بدم 

تهران هستید؟؟؟

ببرش باغ پرندگان، پارک طبیعت، برج میلاد ،...وسیله نداری با مترو یا اسنپ برو ، ارزشش رو داره