منو و پسرم تنهاییم اصلا از در خونه بیرون نرفتیم این چند روزه همه اونهایی که می شد امسال بریم دیدنشون رفتن مسافرت دلم برای پسرم خیلی سوخت خیلی منزوی شدیم هیچ کی رو نداریم پسرم هم دو سه ساله مدارس آنلاینه هیچ دوستی نداره این مدت
من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعهاش یک دقیقهام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونیهای فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
شوهرت کجاست؟؟؟ مگه حتما باید برید خونه کسی؟ ما هم هنوز کسی خونمون نیومده و جایی هم نرفتیم، ام ...
۱۵ سالشه از پارک رفتن لذت نمی بره چند بار بهش گفتم نمیاد پارک نزدیک خونه با این سن براش جالب نیست پارک باباش هم رفته برای خودش مسافرت در حال جدایی هستیم
من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعهاش یک دقیقهام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونیهای فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
۱۵ سالشه از پارک رفتن لذت نمی بره چند بار بهش گفتم نمیاد پارک نزدیک خونه با این سن براش جالب نیست پا ...
ببرش کافی شاپ، سینما، جاهای تفریحی دیگه باز هست.
از خودش نظر بخواه دیگه بزرگ شده، اما با هیجان باید صحبت کنی تا به وجد بیاد.
بخوای شکایت کنی که این چه عیدی و این حرفا، اصلا حوصله ندارن نوجوونا
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
۱۵ سالشه از پارک رفتن لذت نمی بره چند بار بهش گفتم نمیاد پارک نزدیک خونه با این سن براش جالب نیست پا ...
خوب به خاطر اختلاف بین شما و همسرتون هست که منزوی و دلگیر شده ،...سعی کن روحیه اش رو شاد نگه داری و این مستلزم اینه که اول روحیه خودت رو بالا ببری، ...هر جور شده برو مسافرت، اگه توی عید امکانش نیست بعد از عید برو ،..،،توی عید اگه مسافرت نمیرید برید سینما، تیاتر، رستوران، ...حتما پسرت خوشحال میشه، ببین به چی علاقه داری همون کار رو بکن.
برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
ما دو سال پیش هم جایی نرفتیم مهمونی ولی باز گاهی طبیعت می رفتیم باباش هم بود
چقدر مادر بودن و زن بودن سخته،هم استرس و ناراحتی جدایی داریدو حال روحیتون خوب نیست،هم باید به فکر پسرتون باشید.خداکنه خیلی زود از روزای سخت به خیر و خوشی عبور کنید وارامش و شادی به زندگیتون برگرده