2777
2789
عنوان

چه عید عجیبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 59 پست
سرچ کردم ببین کدومو دوست داشت اونجا ببرین .شمارشم هس 

ممنون این پیشنهاد خوبیه حتما اینو میریم یکیشو فردا باهاش صحبت می کنم

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
پسر من ۸ سالشه تو این ۸ سال بیشتر روزها خونه بودیم چون تو شهر غریبیم. فقط تعطیلات میبریمش پارک و شهر ...

من پسرم دوقلو بود یکیشون موقع زایمان از دست رفت خیلی خیلی ناراحت بودم پسرم خودش نمی دونه دوقلو بودن ولی الان که داریم جدا میشیم میگم دوتا بودن اصلا دیگه نمی تونستم از پسشون بر بیام

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینها رایگانن

جدی واقعا چه جالب چه عالی

از ته دلم دعا می‌کنم که مشکلاتتون هرچه زودتر حل بشه عزیزم    

ممنونم دعامون کنید واقعا روزهای سخت ترش بگذره زودتر 

کاش این شرایط واسه من بود کمال استفاده رو نیبردم استراحت میکردم فیلم میدیدم متنفرم از دیدو بازدیدای ...

وای وای منم اگه دست خودم بود فقط خونه

ولی ازبس دخترم غر می زنه میریم بیرون 

امروز باهاش دعواکردم

حق باشماست
پسر من ۸ سالشه تو این ۸ سال بیشتر روزها خونه بودیم چون تو شهر غریبیم. فقط تعطیلات میبریمش پارک و شهر ...

شماهم ببرین تور شهر گردی شهر خودتون .موزه و کلی جاهای دیدنی میره .جالبه براش .

عزیزم شما یه مادری بخاطر پسرت فداکاری کن ، باور کن جز خودت هیچکس نمیتونه حالتون رو خوب کنه ، واسه خو ...

اره به خودم میگم باید یه کاری کنم ولی خب خودش هم خموده میگم بریم پیاده روی اصلا حوصله اش را نداره با همه اینا سفره عید انداختم آهنگ شاد دانلود کردم هر کاری کردم یک کم برقصه آخرش فقط چند دقیقه نشست پای سفره

کوه نوردی برید 

هم هزینه نمیخواد 

هم چون هوا خوبه روحیه میگیرید

با مترو برید دربند و درکه 

فلاسک چایی شکلات خرتو پرت هم تو کوله بذار برید کیف کنید

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
هرروز برین بیرون بچرخین، جاهای دیدنی شهرتون برین، یا اگه میتونین یه مسافرت حداقل ۲ روزه برین حال و ه ...

من خودم گفتم یه تور کوتاه بریم البته خب هزینه اش هم مهمه ولی خب واسه روحیه اش خوبه 

کوه نوردی برید  هم هزینه نمیخواد  هم چون هوا خوبه روحیه میگیرید با مترو برید دربند و در ...

اتفاقا دارآباد نزدیک بهمون گفتم یه روز بریم ولی صبح که میشه راضی نمیشه بیاد

اتفاقا دارآباد نزدیک بهمون گفتم یه روز بریم ولی صبح که میشه راضی نمیشه بیاد

مشکلی نیست ظهر برید خب 

حتما نباید صبح باشه که گلم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
مشکلی نیست ظهر برید خب  حتما نباید صبح باشه که گلم

اره راستش هر دو تنبلی کردیم ولی حتما میریم این بار حتما