منو و پسرم تنهاییم اصلا از در خونه بیرون نرفتیم این چند روزه همه اونهایی که می شد امسال بریم دیدنشون رفتن مسافرت دلم برای پسرم خیلی سوخت خیلی منزوی شدیم هیچ کی رو نداریم پسرم هم دو سه ساله مدارس آنلاینه هیچ دوستی نداره این مدت
من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعهاش یک دقیقهام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونیهای فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
پسر من ۸ سالشه تو این ۸ سال بیشتر روزها خونه بودیم چون تو شهر غریبیم. فقط تعطیلات میبریمش پارک و شهر ...
من پسرم دوقلو بود یکیشون موقع زایمان از دست رفت خیلی خیلی ناراحت بودم پسرم خودش نمی دونه دوقلو بودن ولی الان که داریم جدا میشیم میگم دوتا بودن اصلا دیگه نمی تونستم از پسشون بر بیام
من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعهاش یک دقیقهام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونیهای فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره به خودم میگم باید یه کاری کنم ولی خب خودش هم خموده میگم بریم پیاده روی اصلا حوصله اش را نداره با همه اینا سفره عید انداختم آهنگ شاد دانلود کردم هر کاری کردم یک کم برقصه آخرش فقط چند دقیقه نشست پای سفره