2777
2789
عنوان

چه عید عجیبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 59 پست
خوب به خاطر اختلاف بین شما و همسرتون هست که منزوی و دلگیر شده ،...سعی کن روحیه اش رو شاد نگه داری و ...

خب پول زیادی هم نداریم که مسافرت بریم ولی شاید سینمایی موزه ای جایی خوب باشه ۲ ماه و نیم پیش باباش بوده و درسهاش هم به شدت عقب افتاده حتی کلاسهاش هم شرکت نمی کرده سال نهمه انتخاب رشته هم داره کمی داریم درسهاشو جبران می کنیم

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران هستید؟؟؟ ببرش باغ پرندگان، پارک طبیعت، برج میلاد ،...وسیله نداری با مترو یا اسنپ برو ، ارزشش ...

پارک نمیاد باغ پرندگان قبلا رفتیم سالهای قبل الان هم گویا تعطیله برج میلاد خیلی دوره خودش هم حوصله جایی نداره هر دو خیلی خمود شدیم سینما شاید بتونم ببرمش 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
از قبل عید رفته مسافرت پیش همون دوستش و زنش و گفته به پسرم می خواد بره ترکیه احتمالا با همون دوستش و ...

فدای سرت ، ماشالا پسرت بزرگه میفهمه همه چی رو احتمالا هردوتون بخاطر مشکلات پیش اومده یه کم بی حوصله این ، باهاش حرف بزن بگو پسرم این روزها میگذره بیا خودمون حال دلمون رو عوض کنیم باهم فیلم ببینیم کافی شاپ بریم بهرحال جاهای دیدنی شهرو بگردیم حتی اگه دوست نزدیک داره دعوتش کنه ، خودت بهتر میدونی چی حالتون رو بهتر میکنه ، بخدا بهتر که اقوام نیستن موج منفی کمتر میگیرین

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   
زنگ بزنین میراث فرهنگی شهرتون . اونا تور هم دارن معمولا با اتوبوس و تور لیدر میبرن نقاط دیدنی شهر&n ...

جدی این هم پیشنهاد خوبیه تهرانیم فردا زنگ می زنم اگه تور باشه گروهی بشه رفت خوبه

فدای سرت ، ماشالا پسرت بزرگه میفهمه همه چی رو احتمالا هردوتون بخاطر مشکلات پیش اومده یه کم بی حوصله ...

دوست چند تایی داره ولی باهاشون الان چند ساله در ارتباط نیست که بیان یکیشون بود گاهی با هم می رفتن کافی نت هر چی گفتم ببین اگه هست باز با هم برید کافی نت بازی کنید قبول نکرد

چقدر مادر بودن و زن بودن سخته،هم استرس و ناراحتی جدایی داریدو حال روحیتون خوب نیست،هم باید به فکر پس ...

مسائل خیلی بیشتر از این حرفهاست چون طلاقمون هم خیلی مساله داره به این راحتی نیست بعد دو ماه و نیم پسرم پیش باباش بوده الان که اونده درسهاش کلا عقب افتاده ده کیلو اضافه وزن پیدا کرده و قند و چربیش رفته بالا به خاطر فست فود و هله هوله خواب نامنظم و از باباش و ارتباطهاش هم خیلی عصبانیه 

چقدر مادر بودن و زن بودن سخته،هم استرس و ناراحتی جدایی داریدو حال روحیتون خوب نیست،هم باید به فکر پس ...

ممنون کاش این روزها زودتر تموم بشه بعدش هم باید فکر جابه جایی و خونه و اسباب کشی باشم و امتحان پسر و طلاق 

يعمي كل فاميل و دوستاتون رفتن مسافرت؟

چند نفری بیشتر نیستن که تو این موقعیت می تونستیم بریم خونشون دو تا برادرام و مادرم هیچ کدوم نیستن

جدی این هم پیشنهاد خوبیه تهرانیم فردا زنگ می زنم اگه تور باشه گروهی بشه رفت خوبه

مردم با جاذبه‌های گردشگری تهران تدارک دیده است. همچنین اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران، تلفن شرکت تهران گشت را به عنوان مرکز تماس تورهای تهرانگردی نوروزی معرفی کرده است.

وی افزود: این تورها شامل موزه گردی (کاخ موزه گلستان، موزه آبگینه، باب همایون، موزه ایران باستان و...، طبیعت‌گردی( باغ گیاه‌شناسی، دریاچه خلیج فارس، پل طبیعت، بوستان اب و آتش و...)، تفریحی ورزشی (تله‌کابین توچال، پیاده روی و...) بازدید از برج میلاد و آزادی است.

صفرزاده در پایان گفت: برای شرکت در این تورها ارائه کارت واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است. خدمات تور شامل بیمه گردشگری، وسیله نقلیه توریستی،راهنما، پذیرایی میان وعده و ورودیه اماکن بازدیدی است. مدت اجرای تور‌های نیم روزه ۴ ساعت و یک روزه ۷ ساعت است.

مبدأ حرکت تورهای تهرانگردی ایام نوروز ساعت ۹ مقابل شرکت تهران گشت ارغوانی به نشانی خیابان شهید مطهری، بعد از چهارراه سهروردی، روبه روی خیابان یوسفیان شماره ۴۹ است و برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانید با شماره تلفن‌۸۸۴۴۸۱۵۰ تماس بگیرید.

ببرش کافی شاپ، سینما، جاهای تفریحی دیگه باز هست. از خودش نظر بخواه دیگه بزرگ شده، اما با هیجان باید ...

نه اصلا چیزی به روش نمیارم اون هم طفلک چیزی نمیگه ولی خب هر دومون برامون سخته 

پسر من ۸ سالشه تو این ۸ سال بیشتر روزها خونه بودیم چون تو شهر غریبیم. فقط تعطیلات میبریمش پارک و شهربازی . ولی بیشتر وقتمون تو خونه هستیم پسر منم همیشه تنهاست دوستی نداره دوستای مدرسش رو فقط تو مدرسه میبینه.  مشخصه خیلی بهش سخت میگذره ولی من واقعا دیگه کاری از دستم برنمیاد تابستونا و روزهایی که هوا خوبه میبردمش پارک الان از پارک خوشش نمیاد تو این دوسال خیلی تنبل شده همش خونه بودیم حوصله اش سرمیره همیشه میگم کاش دوقلو بودن بهتر بود ولی تنهاست شوهرم هم تا ۱۲ شب سرکاره فقط جمعه خونه است . الانم تعطیلات پول نداریم بریم مسافرت فقط بعضی  وقتها میبریمش شهربازی که اونم پولیه خب نمیشه هروز بریم . پارک و پیاده روی رو دوست نداره.  امسال خونه ویلایی اجاره کردیم تا بچم راحتر باشه شیطونی کنه ولی تنهایی بهش حال نمیده. همبازی میخواد منم ادم ترسویی ام میترسم دوباره باردار بشم هزار جور اتفاق بد بیوفته.  از تعطیلات بدم میاد چون بچم هیچ تفریحی نداره حداقل روزهای عادی میره مدرسه چند ساعت با دوستاش بازی میکنه . ولی الان تعطیلات عیده بهش سخت میگذره حالا تابستون بشه بدتره. ولی خب تابستون میشه رفت گردش و تفریح ولی الان هوا سرده کجا بریم همین شهر بازی هم میریم من از سرما یخ میزنم میام خونه میجسبم به بخاری تا چند ساعت بدنم سرده.  چون تو این سرما چند ساعت تو فضای باز بمونی یخ میزنی بچه ها که حالیشون نیست بخدا چند بار رفتیم شهربازی کمردرد گرفتم تو این سرما سرپاوایستادم از سرما یخ زدم بخاطر اینکه بچم تفریح کنه حوصله اش سرنره انگار بچه هرچی بزرگتر میشه سرگرم کردنش سختره دارم روزها رو می شمارم عید تموم بشه بچم بره مدرسه . خیلی بهش سخت میگذره به ما هم سخت میگذره. من از تعطیلات بدم میاد چون حوصله مون سرمیره تلویزیون هم برنامه جالبی نداره خیلی خسته کننده است