2777
2789
عنوان

چرا همسرم اینجوری شده😐باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 59 پست
عزیزم اشکالنداره من ناراحت نشدم توروخدا ببخشید گوشیم نمیدنم چراهنگ کرده کلی حرف داشتم تامیام بنویسم ...

💕💕💕

نینی‌سایت ریلتی‌شوی مورد علاقه‌ی منه، اینجام که روی واقعی آدما رو ببینم. از کمک کردن وقتایی که می‌تونم، مهربونی و گرفتن گیر استدلال‌های آدما خوشم میاد؛ محرک نظری که داری می‌خونی احتمالاً یکی از این سه‌تا است.
بخاطر فشار مالیه  زندگیا خیلی سخت شده خیلی  مرد هم مسئولیتش بیشتره حق داره

اره والا....خیلی اوضاع سختیه دلم برای قبلنا تنگ شده

ببخشید من دیشب گوشیم هنگ کرد

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشه  تا همه چی افتاد رو روال خودش همه چی میشه عین سابق  گر صبر کنی ز غوره حلوا ساز ...

خداکنه....خیلی دلم گرفته

ببخشید من دیشب گوشیم هنگ کرد

کلی حرف داشتم...

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
به خاطر مشکلاتتونه عزیز شرمندگی جلوی زن و خانواده واسه هیچکس راحت نیست مردا درد و تو خودشون میریزن ...

اره بخدا منم میفهمم خیلی،داریم خودخوری میکنیم اما بقیه فکر میکنن بیخیالم به زور میگن باید توجمع ماباشید،اگه ناراحت میشیم میگن چرا حال بقیه رو خراب میکنین اگه خوشحال باشیم میگن چرابیخیالین...

واقعا باید بگذره تا درست بشه

ببخشید من دیشب گوشیم هنگ کرد شرمنده

مردا مشکل مالی ک میخورن بی اعصاب میشن... چه برسه که بخاطر اون مشکل بخوان بیان خونه پدرزن.. خرد میشن. ...

اره بخدا دقیقا همینطوره اما اینارو من وخودش میدونیم بقیه نه...

ببخشید گوشیم هنگ کرد،دیشب

اره بخدا دقیقا همینطوره اما اینارو من وخودش میدونیم بقیه نه... ببخشید گوشیم هنگ کرد،دیشب

دیگه ولش کن بقیه رو. ولی اگه امکانش هست جای دیگه مثلا خونه مادرش راحتتر باشه برید اونجا یکم... 

دیگه ولش کن بقیه رو. ولی اگه امکانش هست جای دیگه مثلا خونه مادرش راحتتر باشه برید اونجا یکم... 

اره فعلا که دارم میسازم باهمه چی.خانواده ی همسرم کلا باهامون قطع رابطه کردن خیلی ازمشکلات مالی هم بخاطراونا پیش اومد همسرمم دیگه باهاشون کاری نداره.

اره بخدا منم میفهمم خیلی،داریم خودخوری میکنیم اما بقیه فکر میکنن بیخیالم به زور میگن باید توجمع مابا ...

به حرف هیچکس توجه نکن..

اگه گفتن چرا بگو ما درگیر هستیم یکم 

نمیتونیم بیام شرمنده 

پشت هم باشین..اینا همش میشه خاطره و روزی میاد که به اینا میخندی و میگی خدایا واقعا من چنین روزایی و پشت سر گذاشتم؟؟

شکرت..

هیچ چیزی ارزش نداره جز خودت و زندگیت 

شوهرت تنها کسی هست که بهش نیاز داری و باید باشه..

انشالله سایش ابدی باشه..تنها کسی که دردت و دوا میکنه و پشتته ..

تو هم همینطور..الان دقیقا زمانی هس که بهت نیاز داره

آدما تو مشکلات خودشونو نشون میدن محکم کنارش باش بزار بفهمه چقدر خوشبخته که تو رو داره..

منم بسته شبانه دارم و فقط شبا فعالم😁

اره فعلا که دارم میسازم باهمه چی.خانواده ی همسرم کلا باهامون قطع رابطه کردن خیلی ازمشکلات مالی هم بخ ...

ببین همینکه پشتته و هواتو داره به اندازه دنیا ارزش داره..

انشالله گره از مشکلات همه وا بشه..پناه بر خدا

فداسرت

قربونت عزیزم

هر چه دل تنگت می‌خواهد بگو عزیز

ممنونم عزیزم ازهمدردیت...بخدا که خیلی روزای،سختی داشتیم وداریم ولی اگه خدابخواد تادوماه دیگه تموم میشه خیلی خسته م...

یه روزی حتما میام تاپیک میزنم شاید به دردخیلیا بخوره

به حرف هیچکس توجه نکن.. اگه گفتن چرا بگو ما درگیر هستیم یکم  نمیتونیم بیام شرمنده  پشت ...

اشکالنداره مرسی که جواب دادی...

این چندروز تعطیلات باید بگذره یکمم پول جموجورکنم بتونم برگردم خونه...بااینکه واقعا سخته.اما اینجوری اصلا خوب نیست هرکاریم کنم هم خودم هم اطرافیان بازم یه چیزی پیش میاد برای ناراحتی باید کنترل کنم

ببین همینکه پشتته و هواتو داره به اندازه دنیا ارزش داره.. انشالله گره از مشکلات همه وا بشه..پناه بر ...

ممنون اره خدایی ازاین لحاظ خوبه

انشالله....واقعا خداکنه