سلام بچه ها من واقعا الان خیلی ناراحتم چندماهی هست کل زندگی ما بخاطرخیلی چیزا بهم ریخته همسرم کارش خوب بود درامدش همه چی تااینکه یسری مشکلات پیش اومد چنتا چک داشت دیر بع دیر پاس میشد اون کاری که میخواست انجام بده نشد والان منتظریم بعد عید یه کارایی کنیم همه ی اینا حل میشه اما موقتی ۶ماهه بیکاره واقعا نمیشد کاری کنه این مدتم خیلی سخت گذشت با پس انداز وکلا به سختی گذشت...اما نمیدونم چرااخلاقاش انقدر عوض شده
پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
قبلنا خیلی مسئولیت پذیر بود،خیلی به فکرم بود الان ببخیال نشون میده هرچند که خیلی وقتام میگه من از تو دارم میسوزم فکر نکن که بیخیالم اما من خجالت میکشم جلو خانوادم بعضی وقتا بچه م بهونه میگیره بابام یامامانم میگیرن ارومش میکنن اون میگه حوصله ندارم یا اینجه کلا بیخیال نشون میده نسبت به این شرایط درصورتی که قبلا خیلی فرصکق داشت باالان
بخاطر فشار مالیه زندگیا خیلی سخت شده خیلی مرد هم مسئولیتش بیشتره حق داره
بخدا من خیلی درکش میکنم وهمراهشم اما جلو خانوادم خجالت میکشم اینجوری خراب شد...
بچه ها توروخدا ببخشید باورک کنید گوشیم هنگ کرد دیر جواب دادم اومدم یکم درددل کنم این گوشیم اینجوری میمنه
بخاطر فشار اقتصادیه ، همسر منم امسال خیلی شال سختی از لحاط مالی داشت خیلی اخلاقش بد شده بود ، الان ی ...
همش منم میگم خداکنه موقتی باشه تادوماه دیگه که هم کارش درست میشه هم یسری بدهی داریم پاس میشن اما ناراحتم که جلو خانوادم اینجوری شدیم ما زندگی خوبی داشتیم
مردا وقتی پول دستشون نیت یا قرض و قوله دارن به قول مادربزرگم انگار پریود میشن و کلا بهم میریزن درست میشه عزیزم فقط حال خوب بده به همسرت و حال خوب بگیر😊
مردا مشکل مالی ک میخورن بی اعصاب میشن... چه برسه که بخاطر اون مشکل بخوان بیان خونه پدرزن.. خرد میشن... چه برسه چه احتمالا مسائل زناشویی هم سخته و مرتب ندارین... خلاصه فشار نیار بهش... انشالا زود کارتون راه بیفته
وای خدا اصلا هنوز قضیه رو کامل نگفته شما حتی در کوچکترین حد هم در جریان زندگی شون نیستی بعد بدون هیی ...
عزیزم اشکالنداره من ناراحت نشدم توروخدا ببخشید گوشیم نمیدنم چراهنگ کرده کلی حرف داشتم تامیام بنویسم یا جواب بدم اینجوری میشه
خودت با دوستات کارای خونه سرگرم کن فعلا تا شوهرتم اوکی بشه
اره من مشکل نزارم درکش میکنم اما مجبورشدیم بیایم پیش خونواده م حتی الانم باهاشون مسافرتیم دوستندارم جلو اینا انقدر خراب شدیم تاابد یادشون میمونه هرچقدرم بعدا درست بشه این چیزا یادشونه
مرد کار نداشته باشه خورد میشه و مردی که به هر دلیل خورد بشه عین شیشه میبره و ازار میده. فقط سعی کنی ...
اره میدونم چی میگی اینارومن درک میکنم اما خونواده م یه جور دیگه میبینن خیلی زندگیمون قاطی شد باهم خیلی طولانیه منم اومدم بگم که متاسفانه هی گوشیم هنگ میکته گفتم الان یسریا میگن سرکارمون گذاشته وازاین حرفا خیلی روزای سختی گذروندیم وداریم میگذرونیم