2777
2789

سلام بچه ها من بعد عملم اندازه چشام کوچیکتر شده خصوصا بعد از کشیدن بخیه ها خیلی نگرانم ک اندازش همینطور بمونه نمیدونم چرا اینطور شده از همه بزرگتر میشه از من کوچیک شده اخه چ وضشه 

تجربه داشتین شما ها؟خوب میش یا ن😭😭😭😭😭

عکس نمیزارم چون اقوامم اینجاهستن شناسای میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چشمات چطور شدن؟راضی بودی؟

سلام تتها تغییرش این بود ک پف پشتش ازبین رفت هیچکسم متوجه تفپغییرم نشده تاالان ..ینی چشام درشتتر نشد نمیدونم چرا ؟ هر کی دیدیم واقعا تغییر کرده اما من زیاد تغییر نکردم دکترشم خوببود قبلا از اشناها رفته بودن پیشش فک کنم مشکل از مدل چشای خودم بود 

سلام تتها تغییرش این بود ک پف پشتش ازبین رفت هیچکسم متوجه تفپغییرم نشده تاالان ..ینی چشام درشتتر نشد ...

اخه پوستتون هم افتاده بود یا فقط پف بود؟ماله من پوستش افتاده،تخصص دکترتون چی بود؟عوارضی نداشت؟

مشاور تحصیلی و کنکوری
اخه پوستتون هم افتاده بود یا فقط پف بود؟ماله من پوستش افتاده،تخصص دکترتون چی بود؟عوارضی نداشت؟

عوارض ک تاحالا نداشته پف داشتم من ...ولی شما اگ افتادگی داشتی عالی میشه چشماتون