سلام بچه ها،من میخوام بعد از ۱۳ بدر برم یه ورزش رو ادامه بدم،که هم بتونم از خودم مراقبت کنم هم اینکه یکم بدنم روی فرم بیاد،خودم نظرم روی بوکسه،ولی پدرم میگه بوکس احتمال ضربه دیدنت هست چون خودش بوکس کار میکرده،الان نمیدونم چی برم،شما میتونید ورزشی و بهم معرفی کنید؟گیج شدم واقعااا،الان نزدیک یک ساله که برم یه ورزش ولی به خاطر اینکه نمیدونم چی برم،نرفتم
در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زود متاهل شو تا بشه بادیگاردتت وکسی بهت چپنگاه نکنه😂
واییی🤣😂😂😂🤣🤣من برنامه زیاد دارم برای آینده،متاهل شدن اصلا توشون نیست،میخوام اگه شد و خدا خواست مهاجرت کنم،بابام هم گفته اول از همه باید بتونی از خودت دفاع کنی تا بزارم بری💔😂
در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
اسپری فلفل غیر قانونی هست?بعد از کجا معلوم اون موقع هول بشیم سمت خودمون بگیریمش
آره یکی از دوستام فکر کرده بود شوهرش دوزده اومده تو خونه هواسش نبود به هوای دوزد اسپری فلفل رو زده بود تو چشم شوهرش یا چند ماه چشم شوهرش قرمز و ورم کرده بود
ببین من خودم یه زمان کاراته کار میکردم حدود شیش ماه دیگه نرفتم یا جودو برو یا بوکس برو یا هیچی چون الان اون کسی که میگه ژیمناستیک الان یه خفت گیر بیاد تو میخوای جلوش پشتک بزنی به هیچ عنوان هم تکواندو نرو
همه چی بستگی به خودت داره من خودم از بچگی رشته های بسیاری رفتم از تکواندو،وشوو،کاراته کیوکوشین بگیر تا رزم سلطان و جودو و موی تای ولی اگر میخوای آسیب آنچنانی نبینی دور و بر موی تای و کیوکوشین و بوکس نری بهتره همون تکواندو رشته خوبی هستش گرچه اگر دوست داشته باشی میتونی هاپکیدو ام بری هاپکیدو برای دفاع شخصی رشته بسیار خوبی هستش