2777
2789

سلام، میشه نظرتونو بگید، رفت و آمد میکنیم هی میگن چرا دیر خبر دادید، چرا به بابا گفتید به مامان نگفتید، چرا شام اومدید ناهار نیومدید، رفت و آمد نمی‌کنیم هر کدوم از فامیل های مادر شوهرم یه تیکه ای میندازن به شوهرم، مثلا داییش سر عکس سیاسی استوری شوهرم بهش گفته بعضی ها نمیرن به مادرشون سر بزنن که یه وقت زنشون ناراحت نشه سرشون دعوا کنه

با اینا چطور رفتار کنم، دیگه اعصابم نمیکشه

شما باید نسبت ب این افراد بی اهمیت باشید 

با حرف ک زندگی پیش نمیرع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شما باید نسبت ب این افراد بی اهمیت باشید  با حرف ک زندگی پیش نمیرع

آخه تو این هفته سومین نفره پیام میده، پدر شوهرم اردیبهشت منو از خونش بیرون کرده، جلوی شوهرم، یک نفر زنگ نزده بگه چرا نمیای، فقط همه به همسرم پیام گلگی میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تو این هفته سومین نفره پیام میده، پدر شوهرم اردیبهشت منو از خونش بیرون کرده، جلوی شوهرم، یک نفر ...

بدرک 

محل نزارید یا اجازع دخالت ندید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بهشون سر بزنین ولی فاصلتونم حفظ کنین خیلی خودمونی نشین

آخه پدر شوهرم منو از خونش بیرون کرد و تاکید کرد من مردم هم نیا، مادر شوهرم یا خواهر و برادرای شوهرم یه بارم زنگ نزدن بگن چی شده نمی‌آید، فقط خاله ها و دایی هاش گلگی میکنن

آخه پدر شوهرم منو از خونش بیرون کرد و تاکید کرد من مردم هم نیا، مادر شوهرم یا خواهر و برادرای شوهرم ...

اگه شوهرت دوس داره بری به احترامش برو ولی به گوششون برسون به خاطراحترام شوهرت رفتی، برو ببین. چطوره رفتارشون

چرا پدرشوهرت اینجوری گفته؟ بعد بقیه چرا خبر ندارن؟

کلا مادر شوهرم نمیذاره عروسا باهم ارتباط بگیرن، جاریامم دوست ندارن برن تو حاشیه مادر شوهرم، پدر شوهرم چون خونمون رو بخاطر مشکلات مالی جابجا کردیم و آوردیم کمی پایین تر سمت مادرم، با اینکه بهش گفتیم مشکلمون چیه و اونم خیلی پولداره، گفت به من مربوط نیستو دخالت نمیکنم، بعد جابجایی گفت پسرمو آواره کردی، خونشو میخوای از چنگشدر بیاری و... دیگه پاتو خونه من نذار

اگه شوهرت دوس داره بری به احترامش برو ولی به گوششون برسون به خاطراحترام شوهرت رفتی، برو ببین. چطوره ...

شوهرم میگه اینا رو من سال ها دیدم، یا باید گوش به فرمان باشی و سوارت شن، یا قبولت نمیکنن، 7 سال گذشته، من تو این 7 سال امسال اولین باره سال نو خونه خودم بودم، باید همیشه میرفتیم خونه پدر شوهر، شوهرم میگه بیای خونشون هم باز انگولکت میکنن، پدر شوهرم به پدر و مادرم توهین کرده، به خودم توهین کرده انگار مال مردم خورم