2777
2789

دوستان نمیخام بترسونمتون من از بچگی این مشکلو دارم واقعا خسته شدم این مشکل نه همیشه گاهی اوقات تو خواب وقتی تازه چشمم گرم میشه حضور یک نفر کنار خودم یا روی خودم حس میکنم صدای نفس کشیدنش رو گاهی لمسم کرده دست های بسیارسردی داره ولی چهرشو ندیدم تو‌خواب ازارو اذیت میکنه کتک میزنه گاهی کارهای جنسی و‌لمس و...احساس میکنم روحم ازار میده ..مشکل بختک دارم ک دست و پام قفل میشع نمیتونم چشمامو باز کنم اما اینم یک مشکل دیگ حرفم نمیزنه صدای نفس کشیدن حالتی ک مقاومت میکنم میگه  س س س ..گاهی دو سه نفرن ،بیشتر اوقات تنها ...یکبار اومد روم صدای جیغ بد چند نفر اونورتر میشندیم خیلی صداش گوش خراش و عذاب اور بود بیدار ک میشم اصلا نیستن ایت الکرسی میخونم ممکنه باز بخوابم بیاد اینا چیه بعضی ها میگه جن عاشقه ..چکار کنم سالها تحمل کردم توهم و کابوس اینا نیست موندم چکار کنم یکبار تا شش ماه نیومد فک‌کردم دیگ راحت شدم باز اونشب اومد در مکانی میاد اتاق تاریک باشه و من تنها باشم چیه

اصلا اولا تنها نباش و تنها نخداب .دوما .قبل خواب حتما اسپند کندر و برگ بود دود کن.سوم.حتما عادت کن قبل خواب توحید و آیت الکرسی بخونی

آینه هم تو محل خوابت نباشه اگه بود همه رو بپوشون .رو تی وی حتی

سرکه  و نمک نو کاسه یکبار مصرف بریز همه کنح خونه بذار تا یه عفته بعد با همون ظرف با دستکش بریز دور

ایت اکرسی رو رو برگه ابی حتما کوچیک چاپ کن چهار گوشه اتاق نزدیک سقف بچسبون

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️