2777
2789
عنوان

دلم گرفته کسی هست باهام صحبت کنه:)؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 55 پست
۱۸؟

نه بابا دیگ اونقدر ام نیست ام متولد 86 ام کوچیک ام برا دوستی ؟  

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
سلام  شب عید است چقدر کاربر بی حوصله داریم . عزیزم مگه چی شده .دوستت بودن .شریک زندگیت ک نرود ...

اره 

دوستم نبودن ولی انگار خود من بودن انگار خواهرام بودن ما حتی بیشتز شبا خونه هم بودیم :) 

ولی خب ولم کردن حس میکنم چون سعی کردم خودم باشم راستش من ی آدم درسخون تشنه ی نقاشی و شعر قدیمی و اون جدیدا ک دوستام باهاشون بودن درس نخون بودن و خب نقاشی و هنر ارزشی نداشت همش بیرون بودن و رپ گوش میدادن منم رپ دوست داشتم ولی خب نمیدونم چطور بگم فرق داشت:)

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت رو از توی خونوادت انتخاب کن برای بیرونی ها زیاد مایه نذار آخرش فقط خونواده میمونه برات  ...

یادم میمونه حرف قشنگی بود🥺

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم
دوستت رو از توی خونوادت انتخاب کن برای بیرونی ها زیاد مایه نذار آخرش فقط خونواده میمونه برات  ...

بنظرم ربطی نداره ادم باید ببینه با کی صمیمی تره ادم بعضی اوقات یه چیزایو نمی تونه به فامیل بگه من خودم با دختر خاله ام خوب بودیم ولی الان سردیم چون از کودکی بودیم الان سردی اش اذیت ام میکنه ولی اگر غریبه بود دیگ تموم می شد می رفت بخاطر اینکه اون الان سرده ناراحت نیستم بخاطر اینکه انقدر خودمو باهاش تباه کردم ناراحت میشم 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
نهه نیمه اول یا دوم؟😂

نیمه اول تازه یک سالم زود رفتم مدرسه انتخاب رشته کردی ؟

اع خب همسنیم من نیمه دوم 85 ام  من هنوز نه

پس تو ام نهمی نه ؟ 

معدلت چند شد؟

کسر شان کلمه درستی نیست ولی تو گوشی صحبت کردن کلا جالب نیست بجاش پیام بدین🥲

منظورش همون پیام بود اقا کسر شانش میشه بهش پیام میدم نه که خیلی از من بالاتر و سرتره برا همونه🤩

بزار خودش و بالا بگیره و بدونه در واقعیت که اینطور نیست 😜 

از من هم به شما نصیحت به قول حافظ  دور گر دون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور 

من زیادی ناز نامزدمو کشیدم الان پشیمونم اونم چه بددد یادتون باشه ادمای اطراف تون جز خانوادتون ارزش ندارن که به خاطرشون غصه بخورید من خوردم تباه شدم تصمیم گرفتم نخورم تا جایی که میتونید بی تفاوت باشید نسبت به حرف دیگران جز خانوادتون همین بزرگترین رمز موفقیت شما میتونه باشه غرور نداشته باشید ولی عزت نفس رو حتما داسته باشید 

منظورش همون پیام بود اقا کسر شانش میشه بهش پیام میدم نه که خیلی از من بالاتر و سرتره برا همونه🤩 بز ...

دقیقا