2777
2789
عنوان

دلم گرفته کسی هست باهام صحبت کنه:)؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 55 پست
من ۱۶ سالمه:)  اره می‌دونم که به نفعمه چون اخیرا توقع داشتن من بخونم ب اونا برسونم یا مشقامو ب ...

ول کن بابا مهم نباشه بیا با من دوست شو مشق هامم خودم مینویسم کلیپ و شعر ام دوست دارم تفاوت سنی مونم خیلی کمه تاره ارمی ام هستم    

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا مهم نباشه بیا با من دوست شو مشق هامم خودم مینویسم کلیپ و شعر ام دوست دارم تفاوت سنی مونم ...

😂😍 اره بیااا 

چن سالتههه؟

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم
منم تجربه داشتم اولین رفیقم ک از بچگی باهم بزرگ شدیم یجور سرد شد رفیقای جدید پیدا کرد انگار من هیچوق ...

🥲🥺کاش منم بتونم

میتونی با من صحبت کنی 🙂 منم بین دوستام به مشکب برخوردم

🥲من ب مشکل برنخوردم دیدم داره باهام بدرفتاری میشه کلا گذاشتم کنار

نو که اومد به بازار...  سعی کن اهمیت ندی، خودشون بالاخره متوجه میشن دوست هر چی قدیمی تر به درد ...

ولی من گذاشتمشون کنار چ بفهمن چ‌نه فقط دلم تنگ شده🥲