2777
2789
عنوان

چرا با من حرف نمی زنید؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 27 پست
اشکال نداره بابا نترس تو حرف بزن من جوابتو میدم مثل الان

چشم😒

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی چه خبر چکارا میکنی زن داششت چی شد جهاز چی آورد خواهر شوهرت بالاخره عروس شد ای خواهر مادرشوهر که همدردیم ول کن نیست یه پسر یزرگ کرده داده ما حالا چتر شده رو زندگی مون 

خوب بود ؟😁😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تاحالا ندیده بودمت که حرف بزنم وگرنه با هر کی از راه برسه حرف میزنم نگاه نمیکنم کیه

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
اول صبح   ملت چ سحرخیزن

بعله. چی فکر کردی 

خوشگلا. زود پا میشن. که به خورشید نشون بدن سلطان کیه 

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 
سلام خوبی چه خبر چکارا میکنی زن داششت چی شد جهاز چی آورد خواهر شوهرت بالاخره عروس شد ای خواهر مادرشو ...

عالی بود عالی‌ترین 

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 
تکبیییییییرررر الله اکبرررررر خورشید محو شد از اعتماد ب نفست

میدونی 

خوشمان آمد بسی با نمکی

اصلا گوله نمک

شبا هم تو دبه خیار شور میخوابم